Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901066

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

796 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest vonzáskörzetében, Martonvásáron újszerű, igényes kivitelezésű, nettó 103m2-es ikerház eladó 796m2-es saját használatú, panorámás telken.

IDE CSAK KÖLTÖZNIE KELL! A bútorok egy része is a vételár részét képezi!

A ház 2019-ben, téglából épült, a tetőt betoncserép fedi.

A földszinten hatalmas nappali, étkezővel és konyhával, előtér, háztartási helyiség, wc, kamra és a lépcsőfeljáró található, az emeleten pedig 3 db szoba, kádas fürdőszoba, wc és egy előtér lett kialakítva.

A földszinten egy 22m2-es terasz, az emeleten pedig egy 8m2-es erkély található, melyről csodálatos panoráma tárul elénk.

A fűtésről és a meleg víz ellátásról egy Bosch kondenzációs gáz cirkó gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten pedig radiátorok segítségével.

A ház rezsije nagyon alacsony!!!! A gázszámla 6.900Ft! Ez köszönhető a műanyag, hőszigetelő nyílászáróknak és a külső 10cm-es szigetelésnek.

A házhoz tartozik egy fából készült, két autó számára elegendő, fedett kocsibeálló.
Az udvar térkővel borított, a hátsó kert rendezett, füvesített.

A ház biztonságáról kamera rendszer és multi alarm riasztórendszer gondoskodik.

További extrák, melyek gazdagítják az ingatlant:

Műanyag, thermoüveges nyílászárók magas minőségű, színezett redőnyökkel felszerelve (a terasz felé elektromos irányítással)
Inverteres klímák
3 fázisú elektromos hálózati rendszer
Elektromos kapunyitás
Kerti tárolók

Martonvásár központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is. A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található. A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok. A vasútállomás 10 perc sétára található a háztól.
Martonvásár ékessége a Brunszvik-kastély és a Beethoven emlékmúzeum.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329