Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899273

OTP Ingatlanpont Csongrád

1566 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Csongrád-Csanád vármegye, Maroslele község központjában, csendes, kertvárosi környezetben, egy 8 szobás családi ház, amely kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, több generáció együttélésére, illetve a ház mögötti 1.100 nm-es teleknek és melléképületeknek köszönhetően gazdálkodásra, valamint vállalkozásra is kiválóan alkalmas.

A háromszintes téglaépület stabil alapokon áll, a szintek között betonfödém van. Az otthon melegét gáz-cirkó kazán biztosítja padlófűtéses hőleadással. A nyílászárók eredeti faajtók-, ablakok. A konyha és a fürdőszoba is eredeti állapotban van, igény szerint modernizálhatók.

A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, könyvtár, templom, élelmiszer boltok és szórakozóhely is megtalálható.

Maroslele Szegedtől 16 km-re fekszik, személygépjárművel az autópályán, könnyen, gyorsan megközelíthető. A település a közeli nagyvárosokból (Hódmezővásárhely, Makó, Szeged) kitelepülőknek biztosítja a nyugalmat, pihenést és a kikapcsolódást.

Ügyfeleim részére ingyenesen vállalom a hitelközvetítést. Szükség esetén a sikeres adásvétel lebonyolításához ügyvédi közreműködést tudok biztosítani.

Amennyiben hirdetésem felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

Referenciaszám: M288163

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Orovecz Józsefné
+36 30 535