Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918713

ArtHome Ingatlan

730 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Egyéb anyag
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Kilátás Udvari
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Egyéb anyag
  • Erkély, terasz Erkély
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Makó Belvároshoz közeli kedvelt utcájában található ez a nagyon szépen gondozott, generációkon keresztül gyűjtött családi emlékekkel teli, három szobás családi ház.

Az ingatlan vegyes építésű, tégla talapzattal és vegyesen rakott tégla és vályog falazattal készítették. Éppen ezért a mára kellemetlenül meleg nyári napokon is kellemesen hűvösen tartja a lakóteret, illetve a téli hónapokban sem kell magas fűtésdíjra számítani. A szobákat és a konyhát konvektorok fűtik, és egy nagyon különleges, saját készítésű, Héra gáz-fűtőfejjel kiépített csempekályha nem csak a középső szobát, de a lelkünket is könnyedén felmelegíti. A ház megbízható vízszigeteléssel rendelkezik, falai épek, nyoma sincs felázásnak, vagy penésznek.

A ház belső terei ápoltak, rendezettek és tiszták, látszik, hogy a tulajdonosok nagy gondot fordítottak a karbantartásra és a folyamatos tisztán tartásra. Jelenlegi is lakható, korát meghazudtoló állapotú. A szobák parkettázottak, remek kondícióban vannak. a hidegburkolatot is szakemberek rakták le több évtizede, ezért ma is remekül néznek ki. A tetőt valószínűleg újították már az építés óta, szerkezete szintén megfelelő állapotú, cseréppel fedett. Saralt és betonozott födémmel rendelkezik, ez is hozzájárul a remek hőtartáshoz.

Mihez érdemes hozzányúlni, ha frissíteni, modernizálni szeretné valaki?
- a konyhát és a fürdőszobát ajánlott újragondolni a mai kor igényei szerint,
- a vezetékrendszer újítása is indokolt lehet, hogy a 2 fázist ki lehessen használni
- a konvektoros fűtés ugyan gazdaságos, de ma már korszerűbb lehetőségeket is érdemes megfontolni
- a jelenlegi kialakítás is jól használható, de kis átrendezéssel szuper családi kuckót lehet belőle létrehozni

Az udvar kényelmesen művelhető méretű, termő barackfákkal és szőlővel ültették be, és kisebb veteményesnek és virágoknak is jut hely. Rengeteg tradicionálisan használt melléképületet épített rá, haszonállatokat és galambokat tartottak itt, és terményt is raktároztak. Ezek többsége valószínűleg bontásra érett. 2 garázs is biztosít parkolási és tárolási lehetőséget, sőt műhelyként is jól hasznosíthatóak.

A házban bővítési lehetőségek is rejlenek, hiszen több tágas kamra, és raktár nyílik a főépületben, amik hasznosíthatóak lennének további szobákként is.

Ez a ház ideális otthon lehet fiatal családok vagy akár idősebbek számára egyaránt, hiszen földszintes, kis karbantartás-igényű, nagyon kedvező elhelyezkedésű, és alacsony rezsivel fenntartható. Ráadásul a ház állapota lehetővé teszi az azonnali beköltözést, mivel nincs szükség jelentős, sürgető felújítási munkálatokra. A jelenlegi bútorzat az ajánlat részét képezheti, megegyezés szerint.
Az ingatlant sem per, sem egyéb korlátozás vagy hitel nem terheli, nagyon rövid időn belül átadható. Megtekintését rugalmasan meg tudjuk szervezni.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ArtHome Ingatlan

Bánfi Rita
+36 20 917