Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902641

IMMOCORSO International

385 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Teljes Terület: 420 m²
Kert Terület: 385 m²
Hálószobák: 4
Fürdőszobák: 4
Parkolóhelyek: 4
Távolság a Tengertől: 180 méter
Távolság a Központtól: 3 000 méter
Energiahatékonysági Osztály: A
Építés Éve: 2018

 

Üdvözöljük ezt a lélegzetelállító modern villát, amely Brela festői településén található, a Biokovo-hegy lábánál. Ez az építészeti gyöngyszem páratlan lakóélményt kínál, lélegzetelállító tengerre néző kilátással minden szobából.

 

A villa területe generózus 420 m², és gondosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb kortárs lakóelvárásoknak. Az ingatlan két különálló, teljesen felszerelt lakást tartalmaz, több szinten elosztva, így biztosítva a magánéletet és a luxust.

 

Földszint:
A földszinten található 120 m²-es apartman egy tágas, modern nappalit, egy állapotának megfelelő konyhát, étkezőt és egy elegáns nappalit tartalmaz. Egy kényelmes vendég WC is rendelkezésre áll. Lépjen ki a privát teraszra, és élvezze a 30 m²-es medencében való frissítő úszást, vagy napozzon, miközben gyönyörködik a panorámás tengerre néző kilátásban. Az apartman emeleti szintjén három elegáns hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával, valamint egy 15 m²-es erkély a teljes kikapcsolódáshoz.

 

 Emelet:
A második apartman, amely az épület legfelső szintjén található, 90 m² elegáns lakóterületet kínál, beleértve egy tágas hálószobát, egy további fürdőszobát és egy kényelmes nappalit. Élvezze a 35 m²-es részben fedett teraszt, amely tökéletes szórakozásra vagy egyszerű pihenésre a nyugodt tengeri szellővel.

 

Régió Áttekintés:
Brela, a Dalmatin-part gyöngyszeme, híres tiszta természetes szépségéről. Kristálytiszta kék vizeivel, kavicsos és homokos strandjaival, valamint az illatos fenyőfákkal szegélyezett bájos sétányával Brela világszerte látogatókat vonz. A villa közelsége a csillogó Adriai-tengerhez és a nyugodt környezet teszi ideális menedékké a kikapcsolódásra és a felfedezésre egyaránt.

 

Tapasztalja meg a luxus lakóélmény csúcsát ebben a modern villában, ahol lélegzetelállító kilátások, kifinomult dizájn és nyugodt környezet találkozik.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt a csodás épületet Dalmácia egyik legkeresettebb helyszínén.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290