Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8776758

-

1449 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Építés éve 2000
  • Fűtés Gáz (cirkó)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kétgenerációs családiház eladó Lipóton!


Mosonmagyaróvártól kb 20 perces autóútra lévő Lipót településen kínálok megvételre egy 2000 es évek elején épült ,1449 m2 es telken lévő családiházat!


Az épület 3 szintes ! A 70 m2-es pinceszint funkciójában áll : mosókonyha, hűtőkamra, borospince, szoba , wc-fürdő, kazánház ,spejz.


A földszinten  : előszoba, nappali-konyha, tágas közlekedő mely jelenleg dolgozószobának lett kialakítva, hálószoba ,wc, fürdő,  étkező kapott helyet. Innen van lehetőségünk kimenni  a nyárikonyhába , mely összeköti a három kocsibeállós  100 m2 -es , kétszintes hátsó épülettel az első  házat !


A felső szinten 3 hálószoba , wc-fürdő lett kialakítva!


Az ingatlan fűtése gáz cirkó kazánnal , kandallóval, és két db inverteres klímával is megoldott! A nyílászárói műanyagok, redőnnyel felszereltek!


A hátsó épület külön bejárattal is rendelkezik ! Felső része , külön lakrésszé alakítható , így akár szobáztatni , vagy két generációs családok számára  is alkalmas lehet!


A telek körbekerített, elektromos kapuval is felszerelt, szépen karbantartott, csodás fenyőkkel,  termő gyümölcsfákkal orgonával körbeültetett!


Lipót egy kifejezetten fejlett, és gazdag  település ! Két tannyelvű iskolával , fűtött focipályával, a legszebb közérttel, postával, orvosi rendelővel, óvodával, könyvtárral büszkélkedhet!


Turisztikai látogató is akad bőven, hiszen itt található a híres Lipóti Pékség látogatóközpontja, illetve a kiválóan felszerelt Lipóti élményfürdő, és csúszdapark is !


Télen kivilágított pályán tudunk korizni a Holt -Dunán, nyáron fürödhetünk a termálba, mehetünk madárlesre , biciklitúrára , kajakozni…..majszolhatjuk a ropogós nosztalgiakiflit, és még sorolhatnám a rengetek lehetőséget ?


Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben  a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.


Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !


A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


 


 


 


 


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Real Facility Management Kft.

+36 70 904