Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8300399

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

2512 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hihetetlen kedvező áron és konstrukcióban eladó a fotókon látható kereskedelmi komplexumnak készült - pillanatnyilag szerkezetkész állapotú - épületegyüttes. Mindössze 40 millió Ft megfizetése mellett megvásárolható a projektcéggel együtt az ingatlan. A cég 2,5 %-os kamatozásra, mintegy 95 millió Ft hitellel rendelkezik, mely törlesztéseének folytatása már az új tulajdonosra vár. 



A földszinten üzletek és melegkonyhás étterem mellett hatalmas terasz található - természetesen a szükséges vizesblokkokkal. Az emeletre - eredetileg - sport centrum volt tervezve, bárral. Természetesen ezektől el lehet térni, akár hotelnek és vendéglátónak is kialakítható. Közétkeztetésre is alkalmassá tehető az épület, így üzemeltetőjének folyamatos, tervezhető bevételt tud biztosítani. 



Az ingatlan csodás helyen fekszik, a Körös folyó kanyarában, a hídtól néhány méterre. Bármilyen kereskedelmi vagy közcélra kiváló lehetőséget nyújt. 



A felépítmény jelenlegi állapotától némileg eltérő, ésszerűsített - engedélyes tervek készültek, melyeket eladó a vevő rendelkezésére bocsát. 



JAVASLAT: az ingatlanban a földszinten garázsok, üzletek appartmanok és az emeleten csakis lakások kialakításával az invesztívió  közel megkétszerezhető 1,5-2 éven belül!!! Ráadásul, azonnal csak a 40 millió Ft fizetendő!!! A befektetett összeg már az első lakás értékesítésével megtérülhet!!! Jó üzlet!




Falazat anyaga: Tégla

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

Molnár Attila
+36 30 360