Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903827

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

743 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy kivételes lehetőség Kulcson! Ez a rafináltan kialakított, kétszintes, porotherm téglából épült családi ház, melynek méreteiben és adottságaiban nincs hiány, várja új tulajdonosát. A 743 m²-es kerttel körülvett ingatlan nemcsak a kikapcsolódás ideális helyszíne, hanem a magánélet szigete is.Az épület földszintjén 3 hálószoba, egy hatalmas nappali amerikai konyhával, fürdő-wc, a pinceszinten egy kétállásos garázs, valamint egy szabadidős tevékenység végzésére alkalmas helyiség kapott helyet, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy fürdő wc-vel.
A garázsból lépcsőn jutunk fel a földszinti lakótérbe. A nappaliból nyílik a terasz, ahová kilépve tárul elénk a csodás panoráma. A kertre nyíló kilátás minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, így garantált a pihentető környezet a hétköznapokban.

A házat belülről átszelő fény, az amerikai konyhás, hatalmas nappali teremti meg azt a különleges atmoszférát, amely otthonossá teszi minden egyes napját. Ezenkívül a kétállásos garázsnak köszönhetően az autójának is kényelmes és biztonságos helyet biztosíthat. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, amely gazdaságos és hatékony megoldást kínál a hidegebb hónapokban. A szobákban radiátorok, a többi helyiségben padlófűtés biztosítja a kellemes hőérzetet.A nappaliban található fatüzelésű kandallóval igazán meghitt hangulatot teremthet, de a mellette lévő gázcsatlakozásra gázkandalló is köthető.A nyílászárók fából készültek, és mindegyik ablak redőnnyel felszerelt.Kulcs egy kisebb, csendes település, Budapesttől körülbelül egy órás autóútra van, így azok számára is ideális lehet, akik akik szeretnének elvonulni a nagyvárosi zajtól és stressztől. A falusi életstílus nyugalmat és a természet közelségét kínálja.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé még ma!Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant, keressen bizalommal! Bankfüggetlen hiteltanácsadásban is tudok segíteni.

73900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

Szentkuti Tamás
+36 30 949