Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8862279

-

500 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 2004
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 


Az ingatlan Kozármislenyben, az északi lakótelepen található, alapterülete bruttó 128 nm, mely 2 szinten helyezkedik el. A lakáshoz tartozik 500 nm leválasztott kert.  


Az épület alsó szintjén helyet kapott egy nappali, egy szoba, egy étkezős-konyha + kamra, egy zuhanyzós fürdőszoba + illemhelyiség, egy előszoba és egy garázs. A garázsból közvetlen átjárás biztosított az előszobába.  


 


 


A nappali helyiségéből nyílik a terasz, melyen keresztül elénk tárul egy csodálatosan karbantartott, körbekerített, parkosított udvar, melyen fúrt kút is található, valamint egy automata öntözőrendszer. A teraszon a nyári napokon való tartózkodást egy automata árnyékoló teszi kellemessé. 


Az emeleti részen további 2 nagy méretű szoba található, mindkét szoba erkéllyel ellátott. Ezen a szinten helyet kapott egy gardrób, egy előtér beépített szekrénnyel, valamint egy fürdőszoba, melyben zuhanyzó, kád, 2 db mosdó és illemhelyiség is kialakításra került.   


 


 


Az épület 2004-ben épült, 38-as Porotherm téglából. A fűtést kombi-turbó, használati meleg víz tárolóval bővített gázkazán látja el. Az ingatlan légkondícionálóval, kandallóval, beépített szekrényekkel, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt.


További információ igénylése, megtekintési szándék esetén várom hívását a megadott telefonszámon, akár hétvégén is. Elérhetőség: 70 / 866 2902



 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kata Siposné dr. Hudvágner

+36 70 866