Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913330

Bengerno Péter

1741 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kozármislenyben ragyogó állapotú nappali + 2 hálós családi ház eladó

Kozármisleny keleti részén, családi házas övezetben 1741 nm-es telken épült 114 m2 alapterületű, 3 szobás, stabil szerkezetű, jó állapotú, felújított családi ház terasszal, kerti tóval, több melléképülettel eladó.
Az ingatlan több felújításon esett át az elmúlt években. Egy éve a fürdő és a konyha felújítása történt meg a villanyhálózat korszerűsítésével együtt, míg 5-6 éve műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A tető pár éve új cserépfedést kapott, illetve a homlokzatot is hőszigetelték.
A házban méretes nappali, két háló, konyha-étkező, fürdő, két WC, továbbá egy nyári konyha és egy téli kert kapott helyet. Utóbbiak lakótérbe vonásával további 39 m2-nyi lakótér jöhet létre, ezáltal a szobaszám igény szerint ötre is növelhető.
A ház fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, kiegészítő fűtési módozatként rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán, továbbá egy monumentális cserépkályha, vagy ha ez sem lenne elegendő, akkor egy hűtő-fűtő klíma is használható.
A telek egyik fele parkosított, másik fele termő gyümölcsfákkal és egyéb haszonnövényekkel telepített. A telken található gazdag és szép növényzet öntözése egy mindig bő vízhozamú, 25 méter mély ásott kútból történhet.
A telken több hangulatos terasz is helyet kapott és egy kisebb kerti tó emeli még a komfort érzetet.
Az utcafronton a lakóépület mellett egy 17 m2-es műhely és egy pince is található, az egykori pajta garázsként és fatárolóként van jelenleg használatban. Ez utóbbi építmény két autó tárolására is alkalmas.
Ajánlom mindazoknak, akik előnyben részesítik a csendes, zöldövezeti életformát és egyúttal preferálják a praktikus megoldásokat és a kényelmet.
ÁR, ÉRTÉK ARÁNYBAN.
JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG – HÍVJON !

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bengerno Péter

Bengerno Péter
+36 20 978