Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912977

-

435 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Délnyugat
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Építés éve 2022
  • Fűtés Elektromos
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 2m2
  • Szigetelt igen

Energetikai besorolás: B

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Kozármisleny egyik kedvelt részén, az Alkotmány téren egy oldalhatáros 138 nm-es kétszintes családi ház 15 nm-es terasszal. 
Építés éve: 2020. június – 2022. október. 


A ház egy 435 nm-es telken fekszik, az udvarban egy külön álló iker garázs, és egy fedett, de nyitott tároló kapott helyet. 


A garázs az 1980-as évek végén épült, de kisházként funkcionál, aminek a felújítása a külső szigeteléssel, színezéssel, tetőszigeteléssel, új ereszcsatornával, a vezetékek áthúzásával elkezdődött. Még egy kis anyagi ráfordítással külön álló egyszobás garzon, hobbi szoba, esetleg vállalkozásra alkalmas üzlethelyiség kialakítására is alkalmas lehet. 


A ház „B” energetikai besorolású. A homlokzat 15 cm grafitos hőszigetelést kapott, a padlástérben a födém 25 cm kőzetgyapottal lett szigetelve. A házhoz napelem is kiépítésre került, jelenleg 5,4 kw-os kapacitással, de a rendszer kialakítása bővíthető 10 kw-ig. A házhoz tartozik egy 4 m3-es esővízgyűjtő, illetve a szomszéddal egy közös kúton is osztozunk. A ház riasztóval felszerelt. A ház fűtéséről elektromos kazán gondoskodik minden helységben vízteres padlófűtéssel. A házra jellemzően elmondható, hogy modern színek és minőségi anyagok felhasználásával készült. 


A földszinten a lakásba érve az előtérbe érünk, szemben a lépcsőfeljáróval, balra tárul elénk a 35 nm-es amerikai konyha-nappali, étkező, innen kétszárnyú ajtón keresztül a 15 nm-es teraszra jutunk. A konyha egyedileg készült asztalos által, konyhasziget is kialakításra került. A háztartási gépek: tűzhely, sütő, mosogatógép, szag elszívó Bosch márkájú, a beépített hűtő Vhirpool márkájú. A lépcső alatt kialakításra került egy jól funkcionáló kamra is. A lépcső mellett található egy hálószoba 9.2 nm és egy külön wc, és zuhanyzós modern fürdő, valamint egy háztartási helyiség, ahol a gépészet és a mosókonyha kapott helyet. Az emeleten egy 9,2 nm-es vendégszoba és két 16 nm-es szoba található. A két nagyszoba saját tervezésű gardróbbal leválasztott. Mindhárom szoba erkélyes, a kilátás lenyűgöző. Fent még egy hall és egy külön wc és egy zuhanyzós, kádas nagy fürdő került kialakításra. 


A közelben megtalálható a városi sportcsarnok és edzőpálya, Coop kisbolt, a kultúrház és a látványtó futópályával, játszótér, iskola, óvoda. Péntekenként a kultúrház előtt helyi termelői piacon vásárolhatunk, és városi rendezvények többsége (városnap, gyereknap) is itt kerül megrendezésre.  Buszmegálló 400 méterre, pár perc sétával könnyen elérhető.


A ház előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthető. Kérem ingatlanközvetítők ne keressenek!!! Jöjjön tekintse meg és tegyen ajánlatot.


Az ingatlan irányára: 102.000.000,- forint

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fekete Tamás

+36 30 452