Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901182

Immo1 Ferencváros

1737 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pest Vármegyében, Kosdon, csodás környezetben, 1737 m2-es összközműves telken, 100 m2-es, 3 szobás, teljes körűen felújítandó családi ház eladó.
Az ingatlan építési telekként is tökéletes befektetés, méretéből adódóan 2 külön helyrajzi számra osztható és egy magánút kialakításával 2 új ház építhető rá.

KÖRNYÉK:

Kosd települése a Dunakanyartól keletre a Cserhát nyugati részén, a Naszály-hegy lábánál fekszik. Festői szépségű dombok ölelésében húzódik hosszan elterülő területének nagy része. Váctól 6 km-re, a Fővárostól mindössze 34 km-re található a település, az M2-es autópályán 30 perc alatt elérhető.
A tömegközlekedés Vác felé nagyon jó, a helyi bevásárlási lehetőségek, szociális és egészségügyi ellátás, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta is a közelben.

TELEK:

A telek összközműves,1737 m2 nagyságú. Utcafronti szélessége 23 m. Maximum beépíthetősége 30%. Megengedett legnagyobb épületmagasság 5 m. Rendeltetési egységek számát tekintve egy főépület 2 lakással építhető.
A legkisebb kialakítható teleknagyság 800 m2, így a helyi építési szabályzat alapján lehetőség van a telek megosztására, saját helyrajzi számmal.Befektetőknek, 2 generációnak is tökéletes lehetőség.
Jelenleg a telken található egy erősen felújítandó, 100 m2-es lakóház, ásott kút, föld alatti borospince és több autó számára beállási lehetőség.

HÁZ:

Az önálló családi ház a 60-as évek elején épült, vegyes falazatú, szigetelve nincsen. A födém fafödém, a tetőn cserépfedés.
Az épület 100 m2-es, állapota erősen felújítandó.
Elosztása: 3 szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, wc, előszoba, tároló.
A nyílászárók fából vannak. A fűtést gázkonvektor és cserépkályha biztosítja.
Belső képek a tulajdonosok kérésére nem kerülnek feltöltésre, email-ben szívesen küldök.

SOK LEHETŐSÉG VAN EBBEN AZ INGATLANBAN:

1. A jelenlegi épület teljes felújitásával, bővítésével, garázs kialakításával, a hatalmas telek parkosításával, akár medencével egy gyönyörű otthon varázsolható belőle egy igazán szép és nyugodt környezetben, gyönyörű panorámával.

2. A helyi építési szabályzat lehetővé teszi ikerház építését is.

3. A telek kettéosztásával és egy magánút kialakításával 2 külön helyrajzi számon építhet 2 önálló házat.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Immo1 Ferencváros

Gordos-Meggyes Anita
+36 70 664