Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923201

OTP Ingatlanpont Csongrád

610 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bács-Kiskun vármegye, Kiskunfélegyháza, Kossuthváros városrészen 100 m2 hasznos alapterületű családi ház , 40 m2 üzlethelyiséggel, 39 m2 nagyságú tárolóval, 12 m2 garázzsal és 11 m2 terasszal, 610 m2 nagyságú telken eladó!
Az 1960-ben épült komfortos otthonban két generáció lakhatására alkalmas, két különálló lakrész található. A nagyobb lakrész összesen 67 m2, két szobával, egy fürdőszoba-WC helyiséggel, egy előszobával, egy konyhával és egy terasszal rendelkezik. A kisebb lakrész 33 m2, amelyben egy szoba, egy fürdőszoba-WC helyiség, egy konyha és egy előszoba található. A szobák a nagyobb lakrészen laminált padló-, a többi helyiség járólap burkolatot kaptak. A kisebb lakrészen a szoba szőnyegpadló-, az előszoba és a konyha PVC-, a fürdőszoba-WC járólap burkolatot kapott. Az épület vegyes falazatú, homlokzata eredeti, átlagos állapotú, kőporozott. A födém stukatoros fa szerkezetű, a tető szintén fából készült. A héjazat égetett cserepezéssel ellátott, körben csatornázott. A külső nyílászárók műanyagra cseréltek, dupla üvegezéssel készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati ajtó új, hőszigetelt. A belső nyílászárók eredetiek, fa szerkezetűek, normál állapotúak. A családi ház összközműves, melyben a háromfázisú villany ( 3X10 Amper ), a vezetékes víz, a csatorna és a gáz rendelkezésre állnak. Az otthon melegéről helyiségenkénti jó minőségű gázkonvektor gondoskodik. A melegvíz-ellátást egy villanybojler és egy gáz-üzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja.
A családi ház jól megközelíthető, az üzlethelyiség előtt az utcán több autó számára van ingyenes parkolási lehetőség. A ház udvara körben bekerített, dísz- és haszon növényekkel beültetett, gondozott. Az ingatlan mérete és elosztása miatt kiváló lehetőség lehet nagyobb családoknak, két generációs lakhatásra és bérbeadásra egyaránt. A közelben pár száz méteren belül minden elérhető: vasút, buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, posta, élelmiszer boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, drogéria, cukrászda és egyéb bevásárló egységek.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
A lakás jelenleg nem lakott, birtokba adás a kifizetést követően megegyezés szerint lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitel lehetőségeivel tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Majzik Alexandra
+36 70 429