Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911970

OTP Ingatlanpont Siófok

6658 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Balaton déli part környékén, Kéthelyen kínálok megvételre egy 178 m2-es családi házat. A kétszintes, szintenként szeparált lakrészekkel rendelkező ház 6658 m2-es, gazdálkodásra alkalmas belterületi telken fekszik, nyugodt helyen, mégis közel a központhoz. A 2002-ben épült épület az elmúlt években folyamatos felújításokon esett át, teljesen megújult, új gázvezetékeket, radiátorokat, kazánt, nyílászárókat kapott, valamint a tetőtér beépítése is pár éve történt. A ház földszinti lakrészének fűtése cirkó kazánnal és cserépkályhával, az emeleten pedig elektromos fűtőtestekkel megoldott.
A kertben kerti tó, gyümölcsfák, tárolásra, több autó parkolására alkalmas mobilgarázs és melléképületek emelik az ingatlan értékét. A növények locsolásához, és a tó feltöltéséhez ásott kút adja a vizet.
Családi otthonnak, nyaralónak, és a teljesen külön bejáratú emeleti lakrésznek köszönhetően kereskedelmi szállásként is alkalmas lehet az ingatlan. Félúton található 2 fő turista célpont, Marcali Gyógyfürdő és a Balaton között. (Marcali távolsága 6 km, a Balaton 8 km.)
Előre egyeztetett időpontban mutatható az ingatlan. Időpont egyeztetésért, részletes információkért kérem hívjon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Siófok

Lestyán László Józsefné Lakati Melinda
+36 70 455