Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916437

ingatlanhirdeto

1198 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


!HÍVJA KÖZVETLENÜL A TULAJDONOST!
NÉV: Felhasználó
TELEFONSZÁM:
EMAIL:

Elhelyezkedése: Belterület Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1975 Alapterülete: 290 m2 Telekterülete: 1 198 m2 Szobák száma: 8szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Vegyes Fűtés típusa: Konvektoros, Központi vegyes tüzelésű kazánnal Homlokzat állapot: Felújítandó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Pala Parkolási lehetőség: Garázsban, Telken Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás Jellemzői: Jó közlekedés, Beépíthető tetőtér, Kert Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Terasz, Melléképület, Pince, Tetőtér Közelben: Iskola, Óvoda, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Postahivatal Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Azonnal beköltözhető
Kerepes központi részén eladó az 1975-ben épült, 290 m2-es, téglaépítésű családi ház. Az ingatlan 3 szintes. A magasföldszint és az első emelet elrendezése azonos, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, mindez 85-85 m2-en. A 35 m2-es tetőtérben 2 szoba és egy zuhanyzó került kialakításra. Az emeleti szinteket külső lépcsőn lehet megközelíteni, ezért több generáció együttélésére is alkalmas az ingatlan. A ház alatt lévő szuterént, mely szintén 85 m2 alapterületű az udvar felől lehet megközelíteni, ebben található egy nagyméretű pince, tárolóhelyiség, illetve garázs. A ház fűtése gázzal és vegyestüzeléssel is megoldható. A házhoz még egy plusz 40 m2 alapterületű, különálló lakrész is kapcsolódik, amely 1 szobából és konyhából áll. Ez alatt is kiépítésre került pincehelyiség. A telek mérete 1198 m2, a hátsó részében akár állattartásra alkalmas melléképületek, illetve gyümölcsfák, kertművelésre alkalmas terület található. Az ingatlan felújításra szorul. Az emeleti és a tetőtéri rész nem lett befejezve, csak a magasföldszinti rész van használva. Az épület nagysága, illetve elhelyezkedése miatt egyéb üzleti hasznosításra is alkalmas.
Az ingatlan Kerepes egyik legfrekventáltabb utcájában helyezkedik el, a kert végén gyönyörű kilátással a Gödöllői dombságra. Bolt, posta, iskola, óvoda, buszmegálló, HÉV-megállóhely gyalogosan pár perc alatt megközelíthető. Helyi buszjárat is van. Autóval 5-8 perc alatt elérhetőek nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok, pl. Lidl, Aldi, Jysk, Pepco, Auchan, stb. A település ideális azoknak, akik szeretik a vidéki környezetet, de mégis közel szeretnének lenni a fővároshoz (15-20 perc alatt elérhető az Örs vezér tér).
Az ingatlan irányára: 1Ft, komoly vásárlási szándék esetén bizonyos mértékig az ár alkuképes.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ingatlanhirdeto

Felhasználó
+36 30 847