Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922663

Otthon Centrum Eger Mátyás király út

818 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kerecsend csendes, mégis jól megközelíthető részén kínálunk eladásra egy 200 négyzetméteres használt ingatlant, amely ideális választás lehet gyermekeket nevelő vásárlók számára, akik kényelmes és tágas saját otthont keresnek. Az ingatlan egy 818 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely elegendő teret biztosít a családi élethez, kertészkedéshez vagy akár egy kis medence kialakításához is. A házban négy szoba és két fürdőszoba található, így bőséges helyet biztosít a családtagoknak és vendégeknek egyaránt. Az ingatlan állapota felújítandó, ami lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki az otthonát. A fűtés gáz cirkó rendszerrel és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, ami biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban is. A Falusi Csok kompatibilitásának köszönhetően pedig akár állami támogatásra is jogosult lehet, amely jelentős előnyt jelenthet a vásárlás során. Ehhez először meg kell oldani az ingatlan tehermentesítését.
Kerecsend környezete nyugodt, családias légkört kínál, ideális választás a pihenésre és feltöltődésre vágyóknak. A település jól megközelíthető autóval, a közeli főbb közlekedési útvonalaknak köszönhetően, így a nagyobb városok, mint Eger vagy Gyöngyös gyorsan elérhetők. A tömegközlekedési lehetőségek is biztosítottak, így a buszközlekedés révén a környező települések is könnyen elérhetők. A környék biztonságos, csendes utcái pedig ideális környezetet biztosítanak a családok számára.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőség, ne habozzon, keressen bizalommal! Szívesen válaszolok kérdéseire, és segítek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum Eger Mátyás király út

Kocsis György
+36 70 461