Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906521

OTP Ingatlanpont Csongrád

901 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2001
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Keresi az állomotthonát Kecskeméten? Ne keresse tovább, mert megtalálta Bács-Kiskun vármegye, Kecskemét Hetényegyháza frekventált részén Budapesttől 80 km távolságra autóval, az M5 autópályától 5 percre, 901 nm-es telken eladó egy igényesen megépített gyönyörű, 135 nm-es, körbejárható, szigetelt, 5 szobás, 2 szintes családi ház plusz 69 nm-es pincehelyiség ,ahol további két külön álló szobát, lakrészt ki lehet alakítani.
Ez a szorgosan karbantartott ingatlan Kecskemét egyik legjobb, családias városrészében található, Hetényegyházán, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában. Az új elkerülövel az M5 autópálya és a városközpont is nagyon gyorsan elérhetőek.
A ház melegéről Saunier Duval gázkazán gondoskodik, központi cirkulációs, radiátoros hőleadással, a melegvizet egy 160 literes gázbojler termeli.
A tetőfedés Altek betoncserép, 12cm Therwoolin szigeteléssel. A pincefödém 5 cm Nikecell szigeteléssel.
A tetőn fel van már szerelve 22 napelem (240W/db), 5,28kW, az engedélyeztetés és az inverter kiválasztása már az új tulaj feladata lesz.
A telek teljesen körbekerített, az utcafronton gyönyörű épített kerítéssel, kovácsolt vaskapukkal. A duplaszárnyas kocsibejárat elektromosan nyílik. Az udvaron van elég hely, egy dupla kocsibeálló kialakítására is, de akár 4-5 kocsi is kényelmesesn elfér az udvaron. Az utca felől a pincében lévő garázs is elérhető. A garázskapu manuálisan nyílik, a motor viszont már meg van véve hozzá.
Az épület biztonságáról kamerarendszer (rögzített felvétellel, applikációval irányítható) gondoskodik.
A kertben fúrt kútról üzemeltetett automata öntözőrendszervan, mely biztositja a folyamatos vízellátást.
A ház teljesen alápincézett, kiépített tetőtérrel, építkezés kezdete 2001, első beköltözés 2003.
Bevásárlási lehetőségek, bölcsőde, óvoda, iskola, 1000m-en belül, akár gyalog is rövid sétával kényelmesen megközelíthetőek.
Az ingatlant sok zöld terület veszi körül, fákkal, cserjékkel, parkosított kerttel.
Ajánlom nagy családosoknak és mindazok számára, akik csendes környezetre vágynak, ugyanakkor fontos számukra a város közelsége.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 6 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Vas Edit
+36 70 402