Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923998

DH-Kecskemét, Arany J. u.

1080 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1988
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy napfényes, nappali plusz 3 hálószobás, dupla komfortos, kétszintes, 116 m2-es családi ház Katonatelepen!A földszinten található egy tágas nappali - melyből kijuthatunk a hátsó nagy teraszra -, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, kamra. Az emeleten 3 hálószoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel, gardrób helyiség került kialakításra. A pinceszinten kapott helyet a garázs, kazánház és egy tárolóhelyiség.

Az ingatlan a jó tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően teljesen napfényes. A dupla komfort kialakítása révén pedig minden családtag számára biztosított a kényelem.

A házban egy gázkazán, valamint vegyes tüzelésű kazán biztosítja télen a fűtést. Nyáron a hűtésről a nappaliban felszerelt, szinte új állapotú hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A telek maga 1080 m2, melyen a ház mögött található plusz egy garázs, mellette kerti tárolóval. A telken fúrt kút és öntöző rendszer biztosítja a gazdaságos öntözést, csökkentve ezzel a rezsi költségeket.

Családosok részére tökéletes választás lehet ez az otthon, melyben sok lehetőség rejlik. Ne hagyja ki ezt a különleges ingatlant, forduljon hozzánk bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Kecskemét, Arany J. u.

Tóth Mária
+36 70 377