Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902770

DH-Kecskemét, Arany J. u.

719 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 2023-ban épült, önálló, 720 nm-es telken álló, nappali + 3 szobás, 107 nm-es, könnyűszerkezetes ház, udvarra néző szobákkal, biztosítva ezzel a privát és csendes környezetet. Az ingatlan jellemzője a napfényben úszó terek, amelyeket elektromos fűtés és klímaberendezések tesznek komfortossá minden évszakban.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy kész, beköltözhető, modern otthont keresnek, ahol a napfény, a kényelem és a fenntarthatóság kéz a kézben jár. Emellett a kocsibeálló is biztosított, így gépjárművel rendelkezők számára is kényelmes választás. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy új otthonában élvezhesse a nap minden sugarát!



A ház belső terei kiváló minőségű alapanyagokból készültek, mindenhol a modern és ízléses kialakítás dominál. A hangulatos világítások, a napfényes terek, valamint a riasztórendszer is hozzájárul ehhez az összképhez, amely nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is magas színvonalat képvisel.



A telek körbekerített, így a biztonság is kiemelt szempont. A telek bejáratát egy elektromos kapu védi, míg a térkövezett udvar könnyű parkolást és kellemes kinti tartózkodást biztosít. A nagyszabású, 30 négyzetméteres terasz pedig ideális hely a pihenésre és a családi, baráti összejövetelek lebonyolítására.

92500000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Kecskemét, Arany J. u.

Karikóné Hegyes Nóra
+36 70 946