Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899986

Wiskó Kft.

3301 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2016
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Minimalista luxus otthon Kecskeméten!

KIVÁLÓ VÉTEL!

Kecskemét kedvelt, csendes, könnyen megközelíthető részén, magas műszaki tartalommal, 367 m2-es luxus családi ház, 3301 m2 telken ELADÓ!

Az épület földszintjén a bejárathoz közel vendégmosdó található. Az impozáns bejárat utáni közlekedőből jutunk a tágas, rejtett led világítással megvilágított, nappaliba, mely közvetlenül kapcsolódik a fedett teraszhoz. A nappali mellett található a tágas étkező, mely összefonódik a prémium minőségű gépekkel felszerelt konyhával. A földszinten található még egy hatalmas szülői háló, egy gyermekszoba, egy gardrób szoba, egy mosdó, és egy tágas fürdőszoba sarokkáddal, zuhanykabinnal.

Az emeleti lakótérbe érve egy tágas közlekedő fogad, melyből nyílik egy nagy fürdőszoba, egy tágas dolgozószoba, egy vendégszoba, egy nagy fedett erkélyes hálószoba. Ezen kívül még kettő szobát találunk az emeleti részen. Hatalmas üvegfelületek rendkívül tágas és világos érzettel töltik meg az egész házat. A nyílászárók távirányítós biztonsági alumínium redőnyökkel felszereltek!

Irányár: 289000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Wiskó Kft.

Rickert Tamás
+36 30 511