Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912763

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

1116 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1968
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bács-Kiskun Vármegye, Kecskemét Bethlenvárosban, a belvároshoz közel 80 m2 hasznos alapterületű ikerház egyik fele 1116 m2-es telken eladó. A ház 1968-as építésű, tégla falazatú, szerkezetileg jó állapotú. A házban 2 szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba Wc-vel, kamra, közlekedő található. A helyiségek közül a 2 szoba laminált parketta, a többi mázas kerámia borítású.
Az ingatlan rendszeresen karbantartott, kisebb felújításokat végeztek rajta: ablakcsere, központi fűtés korszerűsítés, belső festés, burkolás, külső homlokzati hőszigetelés megtörtént. A nyílászárók műanyagból készültek, kétrétegű hőszigetelt üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Az otthon melegéről gáz-cirko fűtés gondoskodik, radiátoros hőleadással.
Az udvarban, ami térkövezett, részben fásított, gyepesített, melléképület, műhely és raktár található. Az udvari bejárat előtt egy ívelt vonalú terasz is kialakított. Az ingatlan összközműves, 3 fázisú áramhálózat működik benne.
A ház kerítéssel körbevett. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: a közelben vasútállomás, buszpályaudvar, bevásárlóközpont, gyógyszertár, posta, bank, iskola, óvoda is megtalálható.
Teljes körű és díjmentes CSOK Plusz, Piaci kamatozású Lakáshitel, Babaváró kölcsön és egyéb banki termékek ügyintézésével állunk rendelkezésére sorban állás nélkül! Az adásvételi szerződéshez megbízható ügyvédi hátteret biztosítunk. Megtekintésért kérem hívjon bizalommal! Eladó ingatlana van? Szívesen segítek az értékesítésben!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jávor Dávid
+36 20 663