Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916305

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

754 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2001
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Új tulajdonosát keresi Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Karcagon, a Nagykunság szívében Szolnoktól 64 km-re egy 754 nm-es telken lévő családi ház. A kétszintes ingatlan 219,6 nm alapterületű 2001-ben beton alapon tégla falazattal épült, Bramac cseréptető borítással ellátott. Hozzá tartozik egy 67,4 nm-es gazdasági épület, ami jelenleg is működő kifőzdeként üzemel.
A földszinten kialakításra került közlekedő, konyha étkezővel melyben bársarok is található, illetve cserépkályhával ellátott. Helyet kapott egy tágas nappali, egy szoba, fő fürdőszoba( külön wc )amelyben hangulatvilágítás és két személyes hidromasszázs kád került beépítésre.
Az emeletre gránitból készült lépcsőn juthatunk fel, ahol található egy közlekedő, 3 szoba, mosókonyha (ami gardróbként is funkcionál), fürdőszoba és külön WC. Az otthon melegét gázkonvektor, illetve 2 db beépített cserépkályha, valamint 3 db hűtő-fűtő klíma biztosítja.A meleg víz ellátásáról gázbojler gondoskodik. A ház belső kialakítása igényes a hideg és melegburkolatok jó minőségűek, az ingatlan remek állapotú, felújítást nem igényel azonnal költözhető. Egy éve történt burkolat csere több helyiségben, illetve a konyha is felújításra került. A főépület és a gazdasági épület között félig zárt műfüves, kerti bútorokkal kialakított pihenő rész nyújt relaxációra lehetőséget. A kert gondozott és jó ízléssel kialakított egyedi stílusú. Az öntözést fúrt kútra telepített öntözőrendszer biztosítja. A további kényelemről elektromos kapu, a biztonságról pedig kamerarendszer gondoskodik. Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, vagy akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak, mivel jelenleg kifőzdeként üzemel a vállalkozás, de bármilyen más tevékenységre alkalmas. A felújításból a kifőzde épülete sem maradt ki kívűl-belül sok változtatáson ment át.
A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra helyezkedik el, iskola, üzletek, belváros, gyógyszertár stb.

A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Boros Boglárka
+36 30 409