Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916864

-

1200 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 10m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy  84 négyzetméteres, kiváló állapotú családi házat Kaposvár zöldövezetében, csendes és szép környéken, mindössze néhány percre a városközponttól. Az ingatlanhoz nagy udvar tartozik, dísz- és haszonkerttel, amely ideális hobbi kertészkedésre vagy akár kisebb gazdálkodásra is. Az udvaron fúrt kút biztosítja a kert öntözését. 


Az ingatlan kényelmét tovább növeli a garázs és az autóbeálló. 


A ház alsó szintjén egy tágas nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, spájz, valamint egy mosókonyha/tároló található. A felső szinten két szoba, egy fürdőszoba és egy terasz kapott helyet.


A ház 2024-ben felújításon esett át, ekkor a tetőszerkezet teljes cseréje is megtörtént. A homlokzat szigetelése biztosítja az energiatakarékosságot. A meleget gázkazán szolgáltatja, míg a meleg víz előállítása villanybojlerrel és gázkazánnal egyaránt megoldható. A felső szint klimatizált, ami kellemes hőmérsékletet biztosít a forró nyári napokon is.


Ez a barátságos családi ház tökéletes választás mindazok számára, akik nyugodt, természetközeli környezetben keresnek otthont, ugyanakkor fontos számukra a város közelsége is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gróf Eszter

+36 30 092