Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900252

JAVDERON777 KFT

1422 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** VÁLASZD LAKÓHELYEDNEK JÁSZFÉNYSZARUT!*** Jász-Nagykun vármegye, Jászfényszaru, 90 nm-es, igényesen felújított családi ház eladó. Az épület a település főutcájához közel helyezkedik el, amerikai konyhás nappali, 2,5 szoba, fürdőszoba és külön bejáratú kamra tartozik hozzá az 1422 nm-es telken. Az épület vegyes (vályog/tégla) falazatú, LÉLEGZŐ, 8 cm-es BAUMIT open hűszigetelő rendszer használatával szigetelve. A felújítás során a házban teljesen új villany-, víz- és gázhálózat került kiépítésre. A külső és belső nyílászárók mindegyike új, korszerűre lett cserélve, az ablakokra szúnyoghálót szereltek a betolakodó rovarok házon kívül tartására.
A belső térben az álmennyezet alatt párazáró hőtükör fólia lett beépítve a hőszigetelés védelmére. A falak dryvit hálós beágyazással gletteltek. Az amerikai konyha vízálló vinyl padlóval burkolva, a szobák laminált parketta, a fürdőszoba pedig járólap borítást kapott. A fürdőszobában az épített zuhany KENT víz szigeteléssel készült, egyedi gyártású zuhanykabin került beépítésre. Az épület fűtését új BOSCH gázkazán biztosítja, a lapradiátorok rejtett csövezéssel szereltek. A kábelcsatornákat minden helyiségben a a padlózáró szegőléc rejti.
Ingatlan vásárláshoz az OTP Bank termékeit ajánlom, Babaváró hitel, CSOK Plusz a megfelelő feltételek megléte esetén igényelhető. Kérem, hívjon bizalommal, nézzük meg együtt ezt a korszerűen felújított házat!

Térkép

A hirdető elérhetősége

JAVDERON777 KFT

Kovács Lívia
+36 20 220