Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918138

JAVDERON777 KFT

1724 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1963
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Eladó egy lenyűgözően felújított családi ház Jászfényszarun, Budapesttől mindössze 60 km-re, csendes, családi házas övezetben!***

A 1724 nm-es telken fekvő, 94 nm-es, épület a 70-es években épült, ám a nemrég elvégzett átfogó felújításnak köszönhetően modern, korszerű lakóhellyé vált kiemelkedő energetikai adottságokkal.

Az ingatlan hagyományos vályogtégla falazattal és kőporos vakolattal rendelkezik, a tető égetett cserép héjazatot kapott. A felújítások során teljes körű villamos- és vízvezetékcsere történt, modern, elektromos fűtésrendszer került kialakításra, mely 10kW teljesítményű, szaldós napelemmel működik. A 3 rétegű, hőszigetelt nyílászárók szintén megújultak (ezek párakiegyenlítő szalaggal lettek szerelve), így a rezsi gyakorlatilag nulla.

A belső burkolatok minőségi anyagokból készültek: hajópadló, parafa padló, valamint a hideg burkolatok és szaniterek is újra lettek cserélve, mindez a ház hangulatának erősítésével. Az elektromos fűtés a napelemeknek és a vastag falaknak köszönhetően teljesen önellátó, a régi és új technológia kiváló összhangban működik.

Az udvarban található melléképületek ideálisak állattartásra, részben felújításra kerültek. A garázs mellett a kertben több mint 20, 2019-ben telepített gyümölcsfa, cserje, valamint csemegeszőlő sorakozik, melyek locsolását fúrott kút és beépített öntözőrendszer biztosítja. A növénytermesztéshez egy 13x6 méteres fóliasátor és három magaságyás is kiépítésre került.

A ház bútorzata az ár részét képezi, így az új tulajdonos akár azonnal beköltözhet! Az önkormányzat letelepedési támogatást nyújt fiatal pároknak, így ez az otthon remek lehetőség egy új élet kezdéséhez. Jászfényszaru fejlett iparral rendelkező település, közel az M3-as autópályához. A kicsiket bölcsőde, óvoda, kisiskola és nagyiskola várja, a szülőknek a településen és az Ipari Parkban üzemelő gyárak, vállalkozások kínálnak munkalehetőséget.

Ne hagyja ki, kérjen további információt, és legyen Öné ez a lenyűgöző otthon! Ingatlanvásárláshoz az OTP Bank hitel termékeit ajánlom, melyekről teljes körű tájékoztatást nyújtok. Kérem, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

JAVDERON777 KFT

Hohol Róbert
+36 70 572