Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918136

JAVDERON777 KFT

1724 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1963
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Eladó egy lenyűgözően felújított családi ház Jászfényszarun, Budapesttől mindössze 60 km-re, csendes, családi házas övezetben!***

A 1724 nm-es telken fekvő, 94 nm-es, épület a 70-es években épült, ám a nemrég elvégzett átfogó felújításnak köszönhetően modern, korszerű lakóhellyé vált.

Az ingatlan hagyományos vályogtégla falazattal és kőporos vakolattal rendelkezik, a tetőszerkezet és fafödém égetett cserépfedést kapott. A felújítások során teljes körű villamos- és vízvezetékcsere történt, új aljzatbeton, modern, elektromos fűtésrendszer került kialakításra, mely 10kW teljesítményű, szaldós napelemmel működik. A 3 rétegű, hőszigetelt nyílászárók szintén megújultak, így a rezsi gyakorlatilag nulla.

A belső burkolatok minőségi anyagokból készültek: hajópadló, parafa padló, valamint a hideg burkolatok és szaniterek is újra lettek cserélve. Az elektromos fűtés a napelemeknek köszönhetően teljesen önellátó.

Az udvarban található melléképületek ideálisak állattartásra, részben felújításra kerültek. A garázs mellett a kertben több mint 20, 2019-ben telepített gyümölcsfa, cserje, valamint csemegeszőlő sorakozik, melyek locsolását fúrott kút és beépített öntözőrendszer biztosítja. A növénytermesztéshez egy 13x6 méteres fóliasátor és három magaságyás is kiépítésre került.

A ház teljes berendezése és bútorzata az ár részét képezi, így az új tulajdonos azonnal beköltözhet! Az önkormányzat letelepedési támogatást nyújt fiatal pároknak, így ez a ház remek lehetőség egy új élet kezdéséhez.

Ne hagyja ki, kérjen további információt, és legyen Öné ez a lenyűgöző otthon! Ingatlanvásárláshoz az OTP Bank hitel termékeit ajánlom, melyekről teljes körű tájékoztatást nyújtok. Kérem, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

JAVDERON777 KFT

Tamus Angéla Erzsébet
+36 70 601