Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902633

IMMOCORSO International

500 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Új építésű, Modern Családi Ház Žminjben -Isztria


AD-17865


Ár: 399.700 €

Helyszín: Žminj, Istria, 52341, Horvátország

Ingatlan Típusa: Családi Ház
Hasznos Alapterület: 135,00 m²
Telek Mérete: 500,00 m²
Emeletek Száma: 1
Hálószobák Száma: 4
Fürdőszobák Száma: 3
Építés Éve: 2024
Parkolóhelyek: 1
Pince: 1

 

Fedezze Fel Álomotthonát az Idilli Žminjben, Horvátországban!

A zöldellő Žminj csendes környezetében elhelyezkedő új építésű, modern családi ház a kifinomult életstílus megtestesítője. Mindössze 5 perces autóútra a Žminj központjától, ez a lakóhely tökéletes egyensúlyt kínál a nyugodt magány és a kényelmes elérhetőség között.

 Az 500 m²-es telekre épült elegáns lakóház 135 m²-es hasznos alapterületet kínál. Az átgondolt egy szintes elrendezés egy tágas előszobából nyílik, amely az open-concept nappali, konyha és étkező integrált teréhez vezet, ideális környezetet teremtve a pihenéshez és a szórakozáshoz egyaránt.

 A ház négy tágas hálószobát és három stílusos fürdőszobát tartalmaz, biztosítva ezzel a megfelelő teret a család és a vendégek számára. A modern belső kialakítást magas színvonalú anyagok és légkondicionálás egészítik ki, kényelmes és hívogató légkört teremtve az egész házban.

 Lépjen ki a saját kültéri oázisába, amely 30 m²-es úszómedencével rendelkezik, tökéletes a napozásra vagy a frissítő fürdőzésre. Az ingatlan továbbá pincehelyiséggel is rendelkezik további tárolás céljából, valamint négy autó számára biztosít parkolási lehetőséget, így minden igényt kielégít.

 Teljesen bútorozva kínált, az ingatlan azonnal költözhető, lehetővé téve, hogy azonnal élvezze az Istriai életstílust. Legyen szó egy nyugodt menedékről vagy egy élénk otthonról, amelyből felfedezheti az Istriai félszigetet, ez a ház ideális környezetet biztosít.

 Ölelje át a modern életet egy festői helyszínen-egyeztessen időpontot a megtekintésre még ma, és tegye ezt a lenyűgöző Žminj-i otthont a magáévá!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290