Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902624

IMMOCORSO International

300 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 


Gyönyörűen felújított, berendezett kőház Višnjan csendes környezetében, Isztria szívében!


AD-16637


Ár: €420,000


Ez a lenyűgöző önálló kőház, ötvözi a történelmi bájt a modern kényelmi szolgáltatásokkal. Az 1915-ben épült ingatlan gondosan felújítva, hogy a kortárs kényelmet megőrizzük, miközben megőrizzük klasszikus vonzerejét.

Főbb Jellemzők:



Méret és elrendezés: Az 140 m² nettó alapterületű, 300 m²-es telken elhelyezkedő két szintes ház 4 tágas hálószobával és 4 elegánsan berendezett fürdőszobával rendelkezik.

Modern kényelem: Az ingatlan jelenleg két külön apartmanra van osztva, amelyek ideálisak bérbeadásra, vagy könnyen visszaalakíthatók egyetlen családi házzá. Minden apartman 4 légkondicionálóval rendelkezik, biztosítva a hűs és kényelmes légkört egész évben. A padlófűtés extra luxust ad az otthonhoz.

Kiegészítő terek: Közvetlenül a ház előtt található egy hangulatos 25 m²-es stúdió apartman és egy hagyományos borospince (konoba), tökéletes vendégek fogadására vagy nyugodt pihenésre.

 Jogi és gyakorlati részletek: Az ingatlan teljes mértékben megfelel a jogszabályoknak, érvényes használatbavételi engedéllyel és turisztikai bérbeadási besorolással rendelkezik.

Akár egy nyugodt családi otthont, akár egy jövedelmező befektetési lehetőséget képzel el, ez az ingatlan mindkét világ legjobbját kínálja Istria szívében.

Régió Leírás: Višnjan, Istria


A festői Istria régióban elhelyezkedő Višnjan egy bájos és csendes település, amely megtestesíti a horvát vidéki élet esszenciáját. Híres lenyűgöző tájairól, gazdag történeleméről és barátságos közösségéről, Višnjan tökéletes hátteret biztosít a békés élethez.


Višnjan kiemelkedő jellemzői:
Természeti szépség: A régiót hullámzó dombok, buja szőlőültetvények és olajfaligetek övezik, lenyűgöző kilátásokkal és számos szabadtéri tevékenység lehetőségével.

Történelmi jelentőség: Középkori építészetével és ősi romjaival Višnjan gazdag történelemmel rendelkezik. A város történelmi központja egy varázslatos labirintus keskeny utcáival, tradicionális kőházakkal és festői terekkel.



Helyi látnivalók: Fedezze fel a Višnjan Obszervatóriumot, amely híres csillagászati hozzájárulásairól, és tapasztalja meg a helyi piacokat és fesztiválokat, amelyek bemutatják a régió élénk kultúráját.

Közelség a tengerparthoz: Csak egy rövid autóútra a Adriai tengerparttól, így a lakók könnyen hozzáférhetnek a gyönyörű strandokhoz és tengerparti városokhoz, ami ideálissá teszi a helyet mind a pihenés, mind a felfedezés számára.

Višnjan egyedülálló keverékét kínálja a történelmi varázsnak és a természeti szépségnek, így egy keresett úti cél azok számára, akik nyugodt menedékre vágynak Horvátország egyik legelbűvölőbb régiójában.

 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290