Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902629

IMMOCORSO International

131 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Azonnal költözhető Modern Családi Ház, Wellness részleggel Valturában, Isztria 


 AD-16939   


Ár: €393,000

Fedezze fel tökéletes menedékét Valtura szívében, Isztriában ezzel a lenyűgöző, önálló házzal, amely a modern kényelmet a nyugodt természeti környezettel ötvözi. Az €393,000 árértékű ház 131 m² luxus élettérrel rendelkezik, három jól megtervezett szinten. Íme egy ízelítő arról, hogy miért különleges ez az ingatlan:

Ingatlan főbb jellemzői:
Tágas életkörnyezet: A ház két kényelmes hálószobával és három stílusos fürdőszobával rendelkezik, biztosítva ezzel a kényelmes pihenést és a privát szférát.
Elegáns tervezés: Kiváló szigetelés, modern elektromos és vízvezeték rendszerek, PVC nyílászárók, kerámia burkolatok és parketta jellemzi, minden részletet gondosan megterveztek.

Sokoldalú elrendezés: Az alsó szinten található egy barátságos bejárati terasz, egy világos konyha étkezővel, és egy tágas nappali. Az első emeleten egy gyermek szoba saját fürdőszobával és egy szülői hálószoba saját fürdőszobával található. A felső szint a relaxációra szolgál, gyönyörű kilátással rendelkező wellness részleggel, egy tágas fürdőszobával Jakuzzival és egy fitnesz szobával, amely további fekvőhelyet is kínál.



Teljesen berendezett: A ház teljesen berendezett modern bútorokkal és készülékekkel, azonnali költözésre kész.


Parkolási kényelem:  Parkolóhely biztosítja a járművek kényelmes tárolását.


Elhelyezkedés előnyei:
Nyugodt környezet: Egy csendes zsákutcában található, így tökéletes egyensúlyt kínál a nyugalom és a hozzáférhetőség között.

Helyi szolgáltatások: Közelségben találhatóak a szükséges szolgáltatások, mint iskolák, óvodák, buszmegállók, piacok, helyi éttermek és szépségszalonok, így minden kényelem kéznél van.

 Látnivalók közelsége: Élvezze a vibráló helyi életet, Pula City Mall mindössze 11 km-re, Medulin és több festői öböl, mint Uvala Kala, Uvala Kuje, Uvala Bijeca és Uvala Budava, rövid autóútra találhatóak. Az ikonikus Marlera világítótorony is közel van, ami még tovább fokozza ennek a kivételes helynek a báját.

 Merüljön el a természet szépségében és a modern kényelemben Valturában ezzel a kiváló családi házzal.


Azok számára, akik a természet és a kényelem harmonikus keverékét keresik, ez az ingatlan páratlan választás.


Ne hagyja ki-lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megszervezze a megtekintést!

 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290