Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902628

IMMOCORSO International

400 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 


Modern, esztétikus  családi ház a tenger közelében Umagon- Isztria


AD-16887


Ár: 387 500 €


Fedezze fel a kortárs életstílust Istria szívében ezzel a bájos önálló házzal Umagon.


93 m²-es, 2021-ben épült lakóterület tökéletes választás azok számára, akik a modern kényelmet és a tengerparti nyugalmat keresik.



Elhelyezkedés:
A ház egy csendes környéken található, mindössze 2 kilométerre az Adria kristálytiszta vizeitől. Az egy szintes otthon jól megtervezett elrendezése minden igényt kielégít: az étkezővel és konyhával rendelkező tér barátságos környezetet teremt kulináris kalandokhoz és intim összejövetelekhez. A kényelmes hálószoba pihentető menedéket nyújt, míg a stílusos fürdőszoba és a plusz WC modern kényelmet és praktikumot biztosít.

Lépjen ki a tágas fedett teraszra, amely ideális hely alfresco étkezésekhez vagy könyvek olvasásához.


Az ingatlan egy 400 m²-es telken helyezkedik el, elegendő helyet biztosítva kertészkedéshez, kültéri tevékenységekhez, vagy egyszerűen csak saját privát kertjének nyugalmához.

A kijelölt parkolóhely kényelmet biztosít, így az ingatlan tökéletes választás mind szezonális nyaralásokhoz, mind állandó lakhatáshoz.

A régióról:
Umag, Horvátország festői Istriai-félszigetén, a mediterrán gyöngyszem. A gyönyörű tengerpartjáról és gazdag kulturális örökségéről ismert Umag varázslatos elegyét nyújtja a történelmi bájnak és a modern kényelmeknek. A város híres csodálatos strandjairól, ahol élvezheti a napos napokat és a felfrissítő úszásokat az Adriai-tengerben.

A strandokon túl Umag pezsgő helyi jelenléttel rendelkezik, bájos kávézókkal, kiváló éttermekkel és élénk piacokkal. A régió enyhe mediterrán éghajlata egész évben kellemes időjárást biztosít, így ideális helyszín a szabadtéri kedvelők és a nyugodt életstílust keresők számára.

Fedezze fel a környező vidéket, és találjon buja szőlőültetvényeket, olajfaligeteket és festői falvakat, amelyek az autentikus horvát élet ízét kínálják.


 Az Umag a természet szépsége és a kulturális gazdagság tökéletes hátteret biztosít új otthona számára.

Használja ki a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt a modern önálló házat, és tapasztalja meg azIsztria-i életérzést !

 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290