Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907380

-

1500 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tágas Önálló Ház, nagy udvarral Pulában – Isztriában!


ID: AD-17254



Ár: 390,000 €
Helyszín: Pula, Isztria, 52100, Horvátország
Típus: Önálló Ház
Nettó Alapterület: 141,00 m²
Telek Mérete: 1500,00 m²
Távolság a Tengerhez: 5000 méter
Távolság a Városközponttól: 5000 méter
Emeletek Száma: 1
Hálószobák: 6
Fürdőszobák: 2
Építés Éve: 2012


Üdvözöljük álmai otthonában Isztria szívében! Ez a lenyűgöző önálló ház, amely csupán egy rövid autóútra fekszik a vibráló Pula városától, tökéletes kombinációját kínálja a modern kényelemnek és a nyugodt privát élettérnek.


Az Ingatlan Kiemelkedő Jellemzői:



  • Tágas Élettér: A 141 m²-es nettó alapterületű, egy szinten elhelyezkedő ingatlan két jól felszerelt három hálószobás lakást tartalmaz, amelyek ideálisak több generációs családi élethez vagy befektetési célokra. Ezen kívül izgalmas lehetőség van egy további lakóegység kialakítására a tetőtérben.

  • Modern Építés: A 2012-ben épült és 2023-ban befejezett ingatlan modern dizájnt és funkcionális jellemzőket ötvöz. Élvezze a frissen elkészült ház előnyeit, frissített kényelmi szolgáltatásokkal.

  • Nagy Terület: A 1500 m²-es telken elhelyezkedő ingatlan bőséges kültéri teret kínál kertészkedéshez, pihenéshez, vagy akár egy privát medence hozzáadásához. Az óriási földterület egy üres vászon, amit személyre szabhat.

  • Közművek: Az épület árammal és kút vízzel van felszerelve, és tervezték, hogy csatlakozik a városi szennyvízrendszerhez és a közműves vízellátáshoz 2025 végéig. Jelenleg egy nagy szennyvíztároló is rendelkezésre áll.

  • Kiváló Elhelyezkedés: Csak 5 kilométerre fekszik mind a városközponttól, mind a gyönyörű Adriától, így tökéletes helyszínt kínál a nyugodt külvárosi élet és a városi kényelmek, valamint a tengerparti élmények ötvözésére.


Fedezze Fel Isztriát:


Pula, Isztria szívében fekvő bájos város, híres gazdag történelméről, lenyűgöző római építészetéről és vibráló kulturális életéről. Az ókori római amfiteátrumtól kezdve a nyüzsgő helyi piacokig és a finom mediterrán konyháig, Pula egyedülálló kombinációját kínálja a történelmi vonzerőnek és a modern dinamizmusnak. Az Isztria körüli vidék lélegzetelállító tájakat és festői tengerparti kilátásokat nyújt, így ideális célpont a pihenésre és a kalandra vágyók számára.


Ez a kivételes ingatlan ritka lehetőséget kínál Isztria paradicsomának birtoklására. Akár családi otthont, nyaralóhelyet, akár jövedelmező befektetést keres, ez a ház páratlan értéket és potenciált kínál. Ne hagyja ki az esélyt, hogy ez az álomotthon az Öné legyen!


További információkért vagy megtekintési időpont egyeztetéséhez lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International