Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902627

IMMOCORSO International

350 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Felújítandó, tágas Családi Ház Pulán- Isztria


AD-16760


Ár: 309 000 €

Helyszín: Pula, Isztria, 52100, Horvátország
Ingatlan Típusa: Családi Ház
Hasznos Alapterület: 120,00 m²
Telek Mérete: 350,00 m²
Távolság a Tengerparttól: 4 000 méter
Távolság a Városközponttól: 3 000 méter
Szintek Száma: 3
Hálószobák Száma: 4
Fürdőszobák Száma: 2
Parkolóhelyek: 1
Garázs: 1
Pince: 1

 
Ingatlan leírása:

Fedezze fel álmai otthonát a festői Pula városában! Ez a családi ház nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik tágas ingatlanba szeretnének befektetni, mely hatalmas potenciált rejt magában.

 A nyugodt, családbarát környezetben elhelyezkedő ház három szinten kínál bőséges életteret, összesen 120 m² hasznos alapterülettel.

A földszinten egy kényelmes nappali fogad, amely egy tágas teraszra vezet, ideális helyszínt biztosítva a szabadidős tevékenységekhez és a szórakozáshoz. A nappali mellett található egy jól felszerelt konyha, étkező és egy kényelmes fürdőszoba. Az emeleti szinten négy tágas hálószoba található, köztük kettő, amely közvetlen kijáratot biztosít egy nagy teraszra, valamint egy második fürdőszoba, amely biztosítja a kényelmet és a magánéletet az egész család számára.

Az ingatlanhoz tartozik egy 37 m²-es garázs és egy pince is, amely növeli a praktikus használhatóságot. Élvezze a városi élet kényelmét a városi szennyvízcsatlakozásokkal és a saját telken található két további parkolóhellyel.

Bár a ház felújítást igényel, elrendezése és elhelyezkedése üres vásznat kínál az ideális otthon megteremtésére.


A városközponthoz és a tengerhez való közelségének köszönhetően az ingatlan tökéletes helyet biztosít Pula kiváló szolgáltatásainak és gyönyörű tengerparti tájának élvezetéhez.

Pula régióról:
Pula Horvátország Isztriai-félsziget déli részén fekvő élénk város, amely gazdag történelemmel és kulturális örökséggel rendelkezik. A város híres római építészeti remekműveiről, köztük a figyelemre méltóan jól megőrzött Arenáról, amely továbbra is rendezvényeknek és előadásoknak ad otthont. Pula gyönyörű strandjaival, kristálytiszta vizeivel és pezsgő tengerpartjával népszerű célpont mind a helyiek, mind a turisták körében.

Történelmi báját és modern kényelmét ötvözve Pula kiváló életminőséget kínál. Dinamikus gasztronómiai színvonalával, nyüzsgő piacával és barátságos légkörével a város örömteli helyszín, ahol élni lehet. Élvezze a tengerparti szépség és a történelmi város vibráló energiájának legjavát e kivételes helyszínen.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt az ingatlant a magáénak tudhassa, és élvezze azt a különleges életstílust, amelyet Pula kínál!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International

Vámosi Rebeka
+36 20 290