Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907485

-

49 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Különálló Ház Medulin Szívében - ID: AD-15319


Ár: €395,000
Helyszín: Medulin, Istria, 52203, Horvátország
Típus: Különálló Ház
Nettó Lakóterület: 131 m²
Telek Mérete: 49 m²
Távolság a Tengerhez: 700 méter
Távolság a Városközponttól: 100 méter
Emeletek Száma: 2
Hálószobák Száma: 4
Fürdőszobák Száma: 2
Építés Éve: 1945
Parkolóhelyek Száma: 4


Fedezze fel ezt a ritka kincset Medulin bájos városában! Ez a gyönyörűen karbantartott különálló ház egyedi keverékét nyújtja a történelmi varázsnak és a modern kényelmet. Tökéletesen elhelyezkedik Medulin szívében, csupán néhány lépésre a vibráló városközponttól és a csillogó Adriai-tengertől.


A Tulajdonság Főbb Jellemzői:



  • Rugalmasságos Elrendezés: A ház két különálló apartmanból áll, mindegyik saját bejárattal rendelkezik, biztosítva a privát szférát és a rugalmasságot. Ideális családi otthonnak vagy bérbeadásra.

  • Tágas Élettér: Négy bőséges méretű hálószobával, két kényelmes nappalival és két jól felszerelt konyhával rendelkezik, így bőséges hely áll rendelkezésre a pihenésre és szórakozásra.

  • Látványos Tetőterasza: Élvezze Medulin, a csillogó tenger és a festői környező szigetek lélegzetelállító kilátását a tágas tetőteraszon – ideális helyszín a nap végén való relaxálásra.

  • Kényelmes Parkolás: Az ingatlan egy dedikált parkolóhelyet biztosít akár négy jármű számára, ami ritka luxus ezen a kiváló helyszínen.

  • Közel a Kényelmi Szolgáltatásokhoz: Minden, amire szüksége van, gyalogosan elérhető – éttermek, boltok és gyönyörű strandok csak pár percre találhatóak, így ez az ingatlan igazi menedék az autentikus mediterrán életstílus élvezetéhez.


A Régió Leírása:


Medulin, Horvátország Istria régiójában található festői tengerparti város, amely híres lenyűgöző strandjairól, kristálytiszta vizeiről és vibráló kulturális életéről. A város bájos keveréke a hagyományos és modern hatásoknak, ami kedvessé teszi mind a látogatók, mind a lakosok számára. Medulin nyüzsgő városközponttal rendelkezik, számos üzlettel, kávézóval és étteremmel, valamint különféle szabadidős tevékenységekkel, például vízi sportokkal és kerékpározással. A közeli természeti szépségek, mint a számos sziget és természetvédelmi terület, végtelen lehetőséget biztosítanak a szabadtéri kalandokra. Meleg mediterrán éghajlatával és barátságos légkörével Medulin tökéletes hátteret nyújt a klasszikus horvát életstílus élvezetéhez.


Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy birtokába kerüljön egy darab paradicsomból Istria egyik legkeresettebb helyszínén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megnézhesse ezt a kivételes ingatlant!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International