Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907475

-

222 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családi Ház tetőterasszal, panorámával a tengerre Medulinban, Istria


AD-16504


Ár: 360.000 €



Helyszín: Medulin, Isztria, Horvátország
Ingatlan Típus: Családi Ház
Használható Alapterület: 66,00 m²
Telek Mérete: 222,00 m²
Távolság a Tengerhez: 800 méter
Távolság a Városközponttól: 1.000 méter
Emeletek Száma: 1
Hálószobák: 2
Fürdőszobák: 1
Építés Éve: 2020
Parkolóhelyek: 1



Üdvözöljük álmai otthonában a festői Medulinban, Istria szívében! Ez a modern, önálló ház, amelyet 2020-ban építettek, mindössze 800 méterre található a csillogó Adriai-tengertől és 1.000 méterre a nyüzsgő városközponttól.


A ház  ideális lehet a pihenéshez és a kényelemhez egyaránt.


A 222 m²-es telek területén elhelyezkedő ház 66 m²-es hasznos alapterülettel rendelkezik, amelyet ügyesen alakítottak ki a tér és a funkcionalitás maximalizálására. Lépjen be, és fedezze fel a világos és tágas nappalit, amely harmonikusan kapcsolódik az amerikai konyhához és étkezőhöz. A nappali egy hangulatos üvegezett teraszra nyílik, amely tökéletes hely a relaxálásra és az étkezések élvezésére a békés környezetben.


A ház két kényelmes hálószobával és egy stílusos fürdőszobával rendelkezik, amelyek nyugodt menedéket nyújtanak egy felfedező kirándulás után. Az év bármely szakában kellemes környezetet biztosítanak a két légkondicionáló egység, amely az otthon kényelmét garantálja.


Az ingatlan egyik legkiemelkedőbb jellemzője a tetőtéri terasz, amelyhez csak korlátra van szükség. Itt lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre, így ideális hely az esti naplementékhez vagy reggeli kávékhoz.


Kívül az ingatlan rendelkezik egy kijelölt parkolóhellyel, amely kényelmet biztosít Ön és vendégei számára. Az alacsony karbantartási igényű kert és kültéri terület bőséges helyet nyújt a pihenéshez vagy a szórakozáshoz a meleg horvát éghajlaton.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International