Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906135

-

200 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Belső szintek 3
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Rövid sétára a tengertől, és a központtól hangulatos Kőház Medulinban - Isztria


 AD-16681


Ár: 399 000 €
Helyszín:  52203 Medulin, Isztria, Horvátország
Típus: Családi ház
Nettó Használati Terület: 150,00 m²
Telek Mérete: 200,00 m²
Távolság a Tengertől: 500 méter
Távolság a Központtól: Rövid Séta
Emeletek Száma: 3
Hálószobák Száma: 3
Fürdőszobák Száma: 3
Építés Éve: 1950



Üdvözöljük az Isztria bájos szegletében! Ez a vonzó kőház Medulin festői településén egyedülálló elegyét kínálja a történelmi bájnak és a modern kényelemnek. A három gondosan megtervezett szinten elhelyezkedő ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál, hogy birtokba vegyen egy darabot Horvátország paradicsomából.


Belépéskor egy kényelmes földszint fogad, amely nappaliból, funkcionális konyhából, tárolóhelyiségből, egy hálószobából és egy jól felszerelt fürdőszobából áll. Az első emeleten folytatódik a báj egy tágas nappali, egy újabb hálószoba, egy modern konyha és egy fürdőszoba található, valamint egy kedves terasz, amely tökéletes hely reggeli kávézáshoz vagy esti naplemente élvezetéhez.


A második emeleten a harmadik hálószoba, egy nagy nappali, egy további konyha és egy fürdőszoba található, így bőven van hely a család és a vendégek számára. Minden emelet ötvözi a hagyományos kőépítészetet és a kortárs kényelmet, biztosítva a stílust és a komfortot.


Lépjen ki a saját udvarára, amely ideális hely a pihenésre vagy a kültéri összejövetelekre. Mivel a tenger csupán 500 méterre van, könnyedén merülhet egy frissítő úszásra, vagy sétálhat a gyönyörű tengerpart mentén.


Ismerje Meg Medulin városát


Medulin, Isztria bájos tengerparti városa, híres lenyűgöző homokos, kavicsos strandjairól, vibráló marinajáról és gazdag kulturális örökségéről. Ez a régió a tenger szerelmeseinek, vízi sportok rajongóinak és azoknak nyújt menedéket, akik az Adriatikus-tenger nyugodt szépségére vágynak. Történelmi utcái tele vannak bájos kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel, amelyek helyi ízeket és nemzetközi konyhát kínálnak. Ideális elhelyezkedésének 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International