Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906184

-

911 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Építés éve 2015
  • Fűtés Központi fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családi ház, két különálló lakóegységgel Marčanában, Isztria


AD-16481


Ár: 420 000 €
Helyszín: Marčana, Isztria, Horvátország
Típus: Különálló ház
Nettó alapterület: 150,00 m²
Telek mérete: 911,00 m²
Emeletek száma: 1
Hálószobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Építés éve: 2015
Parkolóhelyek száma: 1
Pince: 2



Üdvözöljük Isztria szívében található tökéletes menedékhelyén! Ez a lenyűgöző különálló ház Marčanában ideális egyensúlyt kínál a nyugalom és a modern kényelem között. 2015-ben épült, a ház egy bőséges 150 m²-es élettérrel rendelkezik egy jelentős 911 m²-es telken.


A ingatlan elegánsan két különálló lakóegységre van osztva, mindegyik a kényelem és a praktikum maximalizálására tervezve:



  • Első Egység: Tágas nappali modern konyhával és étkezővel, két kényelmes hálószoba, stílusos fürdőszoba és egy nagy terasz, amely ideális szabadtéri étkezésekhez és pihenéshez.

  • Második Egység: Kellemes nappali konyhával és étkezővel, egy kényelmes hálószoba, modern fürdőszoba és saját terasz.


Ezek az egységek könnyedén egyesíthetők, így rugalmasan alkalmazkodhatnak az igényeihez. A ház légkondicionálóval van felszerelve az egész évben történő kényelmes tartózkodás érdekében, és lehetőség van fa/biomassza fűtésre is, amely tovább növeli a ház sokoldalúságát.


További jellemzők közé tartozik egy pince a további tárolásra és egy dedikált parkolóhely. Az ingatlan teljesen bútorozottan eladó, biztosítva ezzel a zökkenőmentes átmenetet új otthonába.


Helyszíni Kiemelések: Marčana nyugodt környezetében található otthon tökéletes menedéket kínál a nyüzsgő mindennapok elől. Élvezze a terület nyugalmát, miközben csak egy rövid, 10 perces autóútra van a gyönyörű strandoktól. Akár egy nyugodt menedékre, akár Isztria varázsának felfedezésére keres kényelmes alapot, ez az ingatlan minden igényt kielégít.



Fedezze Fel Marčanát, Isztria


Marčana egy festői falu az Isztriai-félszigeten, amely gazdag történelemmel, lenyűgöző tájakkal és autentikus horvát bájjal rendelkezik. Zöldellő környezetével és dombos vidékével a régió tökéletes keverékét kínálja a természetes szépségnek és a kulturális örökségnek. A közeli tengerparti szakaszok érintetlen strandokat és kristálytiszta vizeket kínálnak, ideálisak a pihenéshez és a mediterrán éghajlat élvezetéhez.


Barátságos helyi közösségével Marčana kiváló választás azok számára, akik nyugodt, mégis vibráló életmódot keresnek. Fedezze fel a hagyományos isztriai konyhát, látogasson el a helyi piacokra, vagy használja ki a számos szabadtéri tevékenységet, amely ezen a gyönyörű horvátországi területen elérhető.


Akár családi otthont, akár vakációs menedéket keres, Marčana csodálatos környezetet kínál ahhoz, hogy élvezze Isztria minden szépségét.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International