Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906137

-

1000 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kényelmes családi ház, nagy telekkel Loborika csendes környezetében, Isztria


AD-16734


Ár: € 360 500


 


52206 Loborika közelében, 10 km-re a tengertől egy  csendes faluban található ez az egyszintes ingatlan.


 A 131,60 m² nettó alapterületű, jól karbantartott ház egy tágas 1000 m²-es telken fekszik, amely bőséges teret biztosít a pihenésre és szórakozásra. A 2004-ben épült ház jól megtervezett elrendezéssel rendelkezik, két kényelmes hálószobával és két fürdőszobával, amelyek biztosítják a kényelmet és a privát szférát minden lakó számára.


Lépjen be a barátságos előszobába, amely egy tágas előtérbe vezet. Az otthon szívében egy hívogató konyha és étkező található, amely tökéletes a családi összejövetelekhez és vendégek szórakoztatásához. A közvetlenül mellette elhelyezkedő nappali kellemes és otthonos teret biztosít a kikapcsolódáshoz. További jellemzők közé tartozik egy mosókonyha, egy tárolóhelyiség és egy fedett terasz, amely ideális a nyugodt szabadtéri időtöltéshez.


A házhoz nagy, bekerített kert tartozik, amely biztonságos és privát teret kínál a kültéri tevékenységekhez. A dedikált garázs és a szerszámtároló is hozzájárul a ház praktikus és funkcionális jellegéhez.


Az ingatlan központi gázfűtéssel van ellátva, amely egész évben biztosítja a kényelmes lakókörnyezetet.


Régió Leírás


Loborika, Horvátország gyönyörű Isztriai-félszigetén található, egy bájos falu, amely nyugodt menedéket kínál a városi élet rohanásától. Ismert a lenyűgöző természeti tájairól, Loborika festői környezetet biztosít a hullámzó dombokkal és buja zöldellő tájakkal, így ideális hely azok számára, akik nyugalomra és pihenésre vágynak.


A régió gazdag kulturális örökségben, és számos tevékenységet kínál a lakosok és látogatók számára egyaránt. A hagyományos isztriai konyha felfedezésétől kezdve a történelmi helyszínek felfedezéséig és a helyi fesztiválok élvezetéig, Loborika lehetőséget kínál Isztria legjobb kulturális élményeinek átélésére.


Kiváló közlekedési kapcsolatai révén Loborika ötvözi a csendes vidéki élet vonzerejét a modern kényelmi szolgáltatásokkal. Akár letelepedni szeretne, akár egy nyaralóhelyet keres, ez a terület egyedi keverékét nyújtja a nyugalomnak és az elérhetőségnek.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International