Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907491

-

1 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Elbűvölő Családi Ház Duga Uvalában, Isztria


AD-13682


Ingatlan ára: € 155 000


Üdvözöljük ezt a bájos családi házat, amely a festői Duga Uvalában található, Isztriában. Ez a tulajdon ideális keverékét kínálja a kényelemnek és a praktikumának, varázslatos jellemzőivel és ideális elhelyezkedésével, mindössze 500 méterre a ragyogó Adriai-tenger partjától.


Ingatlan Jellemzők:



  • Tágas Elrendezés: A ház generózus nettó alapterülete 100 m², két szinten elosztva, bőséges teret biztosítva a kikapcsolódásra és szórakozásra.

  • Kényelmes Lakóterek: Négy jól méretezett hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik, így kényelmesen elhelyezhetők a családtagok és vendégek.

  • Világos és Légies: A földszinten nagy nappali, teljesen felszerelt konyha és étkező található, amelyek egy kellemes teraszra nyílnak, tökéletes hely az alfresco étkezésekhez.

  • Modern Felújítások: A ház 2021-ben teljesen felújítva, így modern kényelmi funkciókat és hagyományos bájt ötvöz.

  • Környezettudatos Jellemzők: 8 kW teljesítményű napkollektor rendszerrel felszerelt, az ingatlan energiatakarékos kialakítású. A vízellátás egy 5000 literes tartályból történik, de lehetőség van a városi víz és áram csatlakoztatására is (a csatlakozási díjak alkalmazandók).

  • Tágas Parkoló: Az előkertben bőséges parkolóhely található, amely akár hét jármű számára is elegendő, biztosítva a lakók és látogatók kényelmét.

  • Jogi és Azonnal Költözhető: A ház legális, mezőgazdasági területen helyezkedik el, nyugalmat és azonnali költözést biztosít.


Régió Áttekintés:


Duga Uvala egy nyugodt és festői falu Isztria szívében, Horvátország csodálatos félszigetén, amely híres gyönyörű tengerpartjáról és gazdag kulturális örökségéről. Ez a bájos régió a pihentető életstílust kínálja, könnyű hozzáféréssel a tiszta strandokhoz és kristálytiszta vizekhez, amelyek ideálisak úszásra és napozásra.


A helyi terület ismert buja zöld tájairól, hagyományos építészetéről és barátságos közösségéről. Duga Uvala nyugodt menedéket nyújt, miközben közel van a szükséges szolgáltatásokhoz és a vibráló helyi kultúrához. Akár egy békés menedékre, akár egy bázisra vágyik, hogy felfedezze Isztria csodáit, ez a tulajdon tökéletes helyet biztosít a horvát tengerparti élet legjavának élvezetéhez.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International