Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8621908

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

840 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1906
  • Fűtés Központi fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladóvá vált az Erzsébet kórház közvetlen szomszédságában egy igazi polgári ház. Az épület egy része alatt nagyon stabil, normál belmagasságú pince is található, ami természetesen - a Kőfal kiemelkedésének köszönhetően - minden évszakban száraz és hűvös. Maga a főépület megépítésekor bizonyára impozáns része volt a környezetének, mára azonban az utcafrontot fel kell újítani, ott minimálisan egy megnyílt falat újra kell építeni.



Az ingatlan valaha több részben volt használva, így villamosenergia ellátása is ennek megfelelő: van egy 32 Amperes mérőóra, egy 3X25 Amperes és mégegy 3X25 Amperes. A tetőn napelemek lettek építve, így a hétköznapi élethez nem szükséges hálózati áramot vételezni, amíg a szaldó elszámolás működik. Ez jelen pillanatban fedezi a használt belső lakás-rész fűtését is. 



A kert parkosítható, tiszta, biztosítja a békebeli hangulatot. Ez az ingatlan renoválással remek otthont tud biztosítani nyugalmat szerető családoknak vagy remek lehetőség lehet befektetésre, társasházi beruházáshoz. 



Amennyiben hirdetésem felkelette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!




Falazat anyaga: Tégla + vályog

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

Molnár Attila
+36 30 360