Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923627

-

431 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Vegyes
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 3
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Vegyes
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
  • Víz telken belül
  • Csatorna telken belül
  • Gáz telken belül
  • Villany telken belül
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó panorámás családi ház Hévíz egyik csendes, de mégis központhoz közeli utcájában!
 
Kiváló lehetőség üzleti befektetésnek vagy akár több generációs családoknak is. A 2021-ben felújított ingatlan, jelenleg magánszálláshelyként üzemel.

A földszinten egy 114 m2 alapterületű, napos lakás került kialakításra. Elrendezés szerint tágas előszoba, hatalmas nappali, kényelmes konyha beépített háztartási gépekkel, (szagelszívó, elektromos tűzhely, elektromos sütő, mosogatógép, hűtőszekrény) étkezővel, három hálószoba, egy fürdőszoba káddal és WC-vel, egy külön WC kézmosóval és egy nagy terasz. 
Az emeleten 117 m2 alapterületen, ahová a földszintről és a kertből is fel lehet jutni, helyet kapott egy társalgó, egy kényelmes terasz és három különálló apartman. Minden apartman saját konyhával, és fürdőszobával rendelkezik, kettőnek saját erkélye is van. A berendezés és felszereltség folyamatosan újszerű, jó minőségű anyagok használata jellemzi.
 
Az udvaron kocsibeálló és zárt kukatároló, a kertben kiülő+ napernyővel és padokkal. A házhoz több állásos garázs 117.5 m2!, kazánház+ mosókonyhával, tárolóval és egy hatalmas pince is tartozik. 
 
A földszint öt éve került felújításra, ekkor kapott a ház egy 10 cm-es külső szigetelést és egy új garázsajtót is. Az emeleten három éve az összes fürdőszoba felújításra került, és az apartmanok új, hangszigetelt biztonsági ajtókkal lettek felszerelve. 
 
A biztonságról kamerarendszer és riasztóberendezés gondoskodik. 
 
A ház jelenleg apartmanházként működik, a vételár részét képezi a TELJES BERENDEZÉS ÉS FELSZERELTSÉG!, ami a négy lakást azonnal kiadhatóvá teszi. (A teljesség igénye nélkül: több váltás ágyneműk, ágyneműhuzatok, törölközők, kádkilépők, hajszárítók, konyhai eszközök, és minden, ami egy szálláshely működtetéséhez szükséges. Minden apartman klimatizált, redőnyökkel, szúnyoghálókkal, TV-vel.)
 
Kivitelezettsége: Villamos áram (+éjszakai áram), Földgáz, Vezetékes ivóvíz, Szennyvízcsatorna, Internet, Kábeltévé, Riasztó
 
Az ingatlan fűtése: gáz-kazánnal + vegyestűzelésű kazánnal biztosított ( földszinten padlófűtéssel, az emeleteken lapradiátorokkal ), + elektromos klímák (4db), melegvíz villanybojlerrel biztosított 2 x 120 L
 
Padlóburkolatok: hideg mázas kerámiák, laminált parketta
Műanyag nyílászárók, dupla hővédő üvegekkel

Zárt udvarban kertész által rendezett parkosított közös - zöld terek, kamerázott - zárt udvar várja az ideérkező tulajdonosokat és vendégeit.

Extrák: riszató+kamera rendszer, 4 db fali klímák, külső feljáró, épített kuka tároló, garázsok.

A hévíz központja és a gyógyfürdő 1-2 km-re, Keszthely városközpont 6 km-re, Kehidakustány (gyógyfürdő) 10 km-re található. Az ingatlan közelében, élelmiszerbolt, hotelek, üzletek, kávézók, éttermek, iskola és óvoda, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, buszmegálló található. Repülőterek, fővárosok Budapest - Zágráb 2-2 órára, 200 km-re találhatóak.

Hévíz, Zala vármegyében, Keszthely és a Nyugat-Balaton szomszédságában található és páratlan természeti adottságokkal rendelkezik. A világhírű gyógy-tó egész éven át üzemel és rengeteg embernek nyújt enyhítést reumatikus fájdalmaira. Kitűnő kávézók, mozi, éttermek és masszázscentrumok várják az idelátogatókat. A buszpályaudvarról naponta indulnak járatok Budapestre és a környező nagyobb városokba.

Az ingatlant ajánlom befektetésre, (üzemeltetésben segítséget tudok nyújtani, a tejes “BRAND” átadásra kerül!), állandó lakhatásra, akár nyaralónak, jó elhelyezkedése, megközelíthetősége miatt kiadható akár hosszú és rövid távra egyaránt. 



Banksemleges hitelügyintézés, CSOK+, Hitel, gyorsan, egyszerűen helyben, itt Keszthelyen! Segítek a legjobbaktól a legjobb ajánlatot kapni! 


(Az adatok kizárólag megbízóm által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom.) 


 
Üdvözlettel, 

Izer Péter 

Ingatlanközvetítő
 
 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Flat Home Ingatlan

+36 30 641