Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913481

DH-Veszprém

1079 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! ***

Herenden, csendes kertvárosi környezetben eladó egy 166 m²-es, 4 szobás, 2 szintes, PER- és TEHERMENTES családi ház, 1079 m²-es telekkel.

A 1975-ben épült, terméskő lábazatos ingatlan földszintjén egy előtér, kazántér, szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és nyári konyha található. Az emeleten 3 lakószoba, egy konyha kamrával, külön fürdő és WC, valamint padlásfeljáró helyezkedik el. Az emelet külön lakótérként is használható, külső megközelítéssel is.

A lakószobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az eredeti fa nyílászárók redőnyökkel vannak ellátva. Az ingatlan összközműves, fűtése gázkazánnal és cserépkályhával megoldott. A melegvizet 120 literes villanybojler biztosítja, a háztető pala héjazatú.

A statikailag jó állapotú ház mellett fa tároló, füstölő, ólak és egy szerszámos műhely található. A körbekerített kertben több gyümölcsfa (alma, dió) is ültetve van.

Könnyen elérhetők az óvodák, iskolák, boltok, posta, távolsági buszmegállók és játszóterek. A település alkalmas FalusiCSOK-ra, háziorvosi, fogorvosi ellátás és védőnői szolgálat is rendelkezésre áll.

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Veszprém

Biszak Borbála Eszter
+36 50 104