Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8915955

-

720 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1975
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


TELJESEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ AZ OSZTRÁK HATÁR KÖZELÉBEN ELADÓ !
Hegyeshalomban, az osztrák és a szlovák határtól néhány perces autóútra, a határállomás közelében ELADÓ egy 720 nm-es telken álló, 97 nm hasznos alapterületű, nappali + 3 szobás, egyszintes, felújított családi ház. Amennyiben érdekli Önt ez a többfunkciós, vállalkozásra is alkalmas ingatlan, kérem keressen +36 20 3 99 43 63-as számon.
HÁZ:
Az ingatlan az 1970 es években épült, tipikus kádárkocka jellegű, amit a tulajdonos 2023-ban teljesen felújított. Tulajdonképpen csak a puszta tartófalak és a tetőszerkezet maradt eredeti. A teljes aljzat betonozást elvégezték, az összes víz és-villanyvezetéket újra húzták, 30 centiméteres padlás szigetelést és 20 centiméteres homlokzati szigetelést helyeztek fel.
Az ingatlan fűtését gáz-cirkó kazán szolgáltatja padlófűtéssel. A nyílászárók műanyagok. A családi ház helyiségei : fedett belépő rész, előszoba, amerikai konyha, étkező, nappali, 3 hálószoba, közlekedő, 2 darab fürdőszoba, külön wc. A ház különlegessége, hogy egy elszeparálható, külön kis lakás vagy iroda is kialakítható benne. Az ingatlan részben alápincézett.
Az udvari részen egy közel 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes raktárépület is található, mely vállalkozási célra alkalmas, például műhelynek, tárolásra kiválóan használható. A raktárépület mellett egy 20 négyzetméteres garázs is található.
KÖRNYÉK:
Hegyeshalom a Bécs-Budapest vasúti fővonal, az egyes számú (E-5) főútvonal, valamint az M-1-es autópálya által bezárt szögben ,Ausztria szomszédságában található. Új autóutas kapcsolata M-15- van Rajkán keresztül Szlovákiával is. Frekventált fekvésének köszönhetően egyre több olyan családnak ad otthont, akik a Szlovák-Magyar.-Ausztriai határközelség és munkalehetőségek miatt erre a környékre orientálódnak. A település minden ide költözőnek kiváló választás lehet fejlett infrastruktúrája miatt.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

+36 20 399