Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924180

JAVDERON777 KFT

1492 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1984
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Eladó egy kiváló állapotú, 4 szobás, 150 m²-es, szinteltolásos családi ház Hatvan Óvárosában, csendes, mégis jól megközelíthető helyen.***

Az ingatlan egy 1492 m²-es telken található, és praktikus, háromszintes kialakításának köszönhetően tágas tereket kínál. A ház szigetelt ablakai és ajtói biztosítják a jó hőszigetelést, míg az emeleti fürdőszoba teljesen felújított állapotban van, modern felszerelésekkel.

A fűtési rendszer gázkazánnal, valamint új, vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető, így energiatakarékos és sokoldalú megoldást kínál. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető, és többféle felhasználási lehetőséget biztosít: ideális lehet családoknak, de akár vállalkozás, iroda vagy orvosi rendelő kialakítására is alkalmas.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a városközpont pedig mindössze néhány percre található, ami további kényelmet nyújt az új tulajdonos számára.

**Ne hagyja ki, kérjen további információt, és legyen Öné ez a lenyűgöző otthon! Ingatlanvásárláshoz az OTP Bank hitel termékeit ajánlom, melyekről teljes körű tájékoztatást nyújtok. Kérem, keressen bizalommal.**

Térkép

A hirdető elérhetősége

JAVDERON777 KFT

Hohol Róbert
+36 70 572