Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8895397

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

745 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1995
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy tágas, 6 szobás, 2 fürdőszobás, 192 nm-es családi ház Harkán. A házhoz tartozik egy 745 nm-es telek, amelynek rendezett kertje és a teraszról nyíló panoráma teszi még vonzóbbá az ingatlant. Az amerikai konyhás nappali és a LED hangulatvilágítás egyedivé varázsolják az otthont, míg az összesen 6 hűtő-fűtő klíma és a gáz (cirko) fűtés biztosítja a kényelmet. Ezen kívül egy faelgázosító kazán is alternatívát kínál a fűtésre. Az ingatlan energetikai tanúsítványa is bizonyítja, hogy a rezsi sem magas. ( "C", "A+" ) Az ingatlan számos funkciónak megfelel. Akár több generáció együtt élésére is alkalmas, sőt egy vállalkozás beköltöztetése is könnyedén megoldható.
A hatalmas szobák a tetőtérben nem nyomják össze a térérzetet, így könnyen berendezhetőek. A környék ellátottsága kiváló, a közlekedés pedig jó, így az ingatlan ideális választás nagy családosoknak illetve bővülő családoknak. A kertből a kilátás örök panorámás, mert Natura 2000 -es terület. Az épület szinte teljesen alápincézett. A telken egy fedett gépkocsibeálló is van, de kisméretű autó az épület alatti garázsban is elfér. Az ingatlan homlokzata részben renoválást igényel.

- műanyag nyílászárók
- tetőtérben fa ablakok rovarhálóval, sötétítővel ellátva
- napkollektor
- padlófűtés
- az emeleten is van konyha előkészítés
- részben fűtött pince
- 745 nm-es telek


Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Németh Ildikó
+36 70 388