Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904056

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

383 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pest vármegyében, Halásztelken, eladásra kínálunk egy családi házat, a gát közelében, egy csendes és rendezett utcában.
A ház három tágas szobával és egy nappalival rendelkezik, ahol a tágas, élhető terek minden igényt kielégítenek. Az épületet vadszőlő futja be, a kertben pedig egy óriási banánfa és egy medence várja a pihenni vágyókat.

Az udvarban három autó beállására alkalmas fedett gépkocsibeálló található, amely elektromos autó töltővel is felszerelt. A kert locsolása fúrt kútból megoldott, így mindig zöldellő oázis várja Önt.
Az ingatlan elektromos hálózata 3x20 amperre lett bővítve, és napelemek is rendelkezésre állnak, melyek tovább bővíthetők.

A fűtés gázkazánnal történik, a nappaliban és a konyhában padlófűtéssel, míg a szobák radiátorokkal rendelkeznek. A hűs terasz a nyári estéken tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez. A ház 30 cm-es Porotherm téglából épült, 5 cm-es szigeteléssel és betonfödémmel, így biztosítva a tartósságot és a kényelmet.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon és nézze meg személyesen ezt a csodás otthont!

Referenciaszám: M288991

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495