Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917549

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

808 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2015
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó igényes családi ház Halásztelek egyik csendes, gáthoz közeli részén, egy 808 nm-es, gyönyörűen parkosított telken, garázzsal és tágas teraszokkal!

Ez a kivételes ingatlan minden részlete az átgondolt tervezés és a tulajdonosok magas szintű igényességét tükrözi. Az otthon szíve a tágas amerikai konyhás nappali, amelyet egy hangulatos fatüzelésű kandalló tesz még meghittebbé. A nappaliban található új, nagy teljesítményű inverteres klíma nyáron is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A nappali mind keleti, mind nyugati irányban nagy teraszokkal kapcsolódik, így napos és árnyékos időszakban is tökéletes helyet biztosít a pihenésre.

Az egész házban új, magas kopásállóságú laminált padló található, amely nemcsak esztétikus, de rendkívül tartós is. A modern konyha teljes gépesítéssel az ár részét képezi, a szülői hálóból pedig egy praktikus gardrób nyílik. A fürdőszoba modern zuhanykabinnal felszerelt, amely maximális kényelmet nyújt. Az emeleti rész nettó 80 nm, és a tetőtér további bővítési lehetőségeket rejt.

.A 30 cm-es téglafalak 10 cm-es külső és 5 cm-es belső szigeteléssel rendelkeznek, ami rendkívül kedvező rezsiköltséget biztosít. A fűtésről korszerű gázcirkó rendszer gondoskodik radiátoros hőleadókkal, a nyílászárók pedig műanyag szerkezetűek, a bejárati ajtó pedig több ponton záródó, biztonsági ajtó.

A kert hátsó részében fából épült garázs található, amelyhez praktikus tároló és egy hangulatos grillterasz, valamint egy szaletli is kapcsolódik. A garázshoz vezető út térkövezett, amely több autó számára is parkolási lehetőséget biztosít. A kert szépségét fák, bokrok és virágok teszik teljessé, az öntözés fúrt kútról megoldott. A nyári hónapokra egy medence számára kialakított, térkövezett helyszín is rendelkezésre áll.

Az ingatlan ideális elhelyezkedése miatt óvoda, iskola, posta és bevásárlási lehetőség is néhány perces autóúttal elérhető.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.  A vásárlás finanszírozásában kedvező hitelkonstrukcióval, CSOK+ , Babaváró- és támogatott hitel lehetőségével állunk rendelkezésre. 
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is.
Referenciaszám: M290052

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

Fábián Éva
+36 70 907