Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8915906

teleingatlanportál

875 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
Egyéb anyag
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Ingatlan komfort Luxus
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 2010
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Egyéb anyag
  • Klíma igen
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Hajdúszoboszlón Erzsébet utca környékén egy bruttó 350 négyzetméteres családi házat, üzlethelyiséggel és luxus lakrésszel. Az ingatlan Ytong téglából épült, 2011-ben .Minden bejárati ajtók minőségi, biztonsági zárral ellátottak. Hőszigetelt Fa nyílászárók kerültek beépítésre,redőnnyel felszerelve, dió színben. A fűtésről gázcirkó fűtés gondoskodik, radiátorokon keresztül illetve padlófűtés is kialakításra került. A biztonságról minden helyiségben riasztórendszer és kamera gondoskodik.
Az üzlethelyiség az ingatlan utcafrontján helyezkedik el, bármilyen tevékenységre alkalmas lehet hiszen nagyon tágas akár több vállalkozás számára is ideális lehet irodaként is.  Az egyik nagy szoba jelenleg konditeremként funkcionál a másik pedig dolgozó szobának lett kialakítva, mindkét helyiség klimatizált. Kialakításra került külön helyiségben egy konyha is, illetve fürdőszoba zuhanykabinnal wc-vel, külön ajtóval elválasztva. A harmadik szoba egy félszoba méretű de ez is elég tágas, valamint rögtön a bejárat mellett található még egy tároló helyiség is.
A lakóingatlan kétszintes. A földszinten található egy óriási amerikai konyhás nappali, minőségi kivitelben készült beépített konyhabútor gépesítve illetve egy konyhaszigettel. Beépítésre került egy klíma is. Nagyon világos helyiség a nagy ablakoknak köszönhetően, minőségi magasfényű hidegburkolat került lerakásra és a falak is egy hangulatos, világos színt kaptak így ezek még jobban növelik a teret. Kialakításra került egy wellness részleg is a földszinten, egy infra szauna és egy jakuzzi került a helyiségbe zuhanykabinnal és törölköző szárítóval ellátva. Tökéletes kikapcsolódási lehetőség egy nem mindennapi otthonban. A wc külön helyiségben található egy kis mosdóval. Rendelkezésünkre áll egy tágas mosókonyha ami igény szerint átalakítható fürdőszobának is. A folyosón lévő beépített szekrények nagyon praktikusak, rengeteg holminkat tudjuk elrejteni benne.
Az emeleten található három nagy méretű hálószoba, egy gardrób helyiség beépített polc elemekkel.Ezek a helyiségek laminált parketta fedést kaptak magas minőségben. A fürdőszoba nagyméretű sarokkáddal került kialakításra, törölköző szárítóval, wc szintén külön helyiségben kapott helyet,mosdóval. Az emeletre érkezve egy tágas tér fogad minket ami nagyon ízléses színvilággal, klimatizálva,  egyedi berendezésekkel , magasfényű hidegburkolattal lett kialakítva, innen kiléphetünk egy erkélyre is mely az udvar központjára néz le. A lakóingatlan belső ajtói egyedi készítésű minőségi fa ajtók.
Az udvar hátsó részén található egy vendéglátó helyiség. Alkalmas lehet családi összejövetelek vagy bármilyen esemény céljára hiszen minden megtalálható benne amire szükségünk lehet, a helyiség klimatizált.  Beépítésre került egy egyedi készítésű konyhabútor, bár pulttal. A falazat belülről fa borítást kapott, minőségi hidegburkolat fedi a padlót. Külön helyiségben kialakításra került egy wc, mosdóval. Helyet kapott még egy spájz helyiség is, jelenleg tároló ként használják. Innen kilépve rögtön bejutunk a másik wellness részlegbe ahol egy jakuzzi és egy finn szauna került beépítésre, zuhanyzási lehetőséggel.
Az udvaron elhelyeztek egy kinti fedett teraszt ahol kinti sütésre, főzésre van lehetőség, külön az udvaron van bográcsozásra lehetőség. Az egész udvar térkövezett. Az üzlethelyiség és a lakóingatlan között található egy fedett elektromos redőnnyel felszerelt négy állásos garázs, fedett bicikli tároló is található az udvaron. Az ingatlan udvara két részre osztott kerítéssel elválasztott, az autók az első udvaron tudnak parkolni. Nagyságát tekintve több autó elfér kényelmesen egyszerre az udvaron. Ez az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt, akár saját vállalkozásra akár üzlethelyiség kiadására, két generáció lakhatására nagy családosok számára alkalmas. Jelenlegi tulajdonosok Hajdúszoboszlói lakás beszámításban partnerek lennének. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű ingatlan keressen minket bizalommal. Hitel ügyintézésben és ügyvédi segítségnyújtásban is állunk rendelkezésükre. További ingatlanokat talál a Teleingatlan oldalán, több nyelven elérhető. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tudjuk megtekinteni, akár hétvégén is. Elérhetőség: 06702646375

Térkép

A hirdető elérhetősége

teleingatlanportál

Szarvasné Juhász Andrea
+36 70 264