Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907233

Kiss György Csaba

490 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1983
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ Kétgenerációs nagy családi ház Hajdúszoboszlón!
Tekintse meg ezt a szép nagy családi házat garázzsal, gyümölcsöskerttel Hajdúszoboszlón, a fürdőparadicsomban! Most csak 59 millió Ft!
Hajdúszoboszló csöndes kertvárosi részén az un. zenész negyedben, új gazdát keres ez a 5,5 szobás nagy családi ház 1,5 szobás nyári vendégházzal a híres fürdőkomplexumtól 1 km-re!
A ház előtt virágos előkert körtefával, rózsákkal, liliomokkal, a ház mögött is gyümölcsfákkal beépített udvar és kert található. Megterem itt az eper, fekete szeder, ribizli, málna, cseresznye, meggy, szőlő és füge. Egy nagy garázs tartozik az ingatlanhoz, amelyben még egy elkerített hobbirész és külső vécé is van.
A családi ház belső kialakítása hangulatos és igényes, jó beosztású, a helységek világosak.
A kétgenerációs háznak három bejárata van, egy az utca felől a földszinti lakáshoz, egy az udvar felől, ahol a tetőtérben levő 3 szobás lakrészt külön is meg lehet közelíteni, és még egy hátulról, ahol a ház egy fedett teraszon keresztül össze van kötve a vendégházzal. Így két generáció együttélésére is alkalmas, vagy egy kisebb panzió üzemeltetésére.
A földszinten két szoba + nappali található, 1 beépített konyha étkezőrésszel, egy fürdőszoba tusolóval és vécével és egy külön vécé, az emeleten 3 hálószoba - amelyből egy konyha-étkezőnek is kialakítható- és egy kádas fürdőszoba vécével.
A vendégházban 1,5 hálószoba 5 ággyal, egy beépített konyha étkezőrésszel, fürdőszoba tusolóval és vécével. A kettőt egy nagy fedett terasz köti össze, ahol kellemesen vacsorázhat, üldögélhet egy pohár bor vagy sör mellett, fogadhatja barátait, rokonait. A ház bútorokkal berendezett, amelyek átvehetők.
A város ellátottsága nagyon jó, talál bevásárlóüzleteket, kitűnő vendéglátóhelyeket, orvost, gyógyszertárt, iskolát. A fürdőkomplexumban mindent megtalál télen-nyáron, amire csak igénye van. Turisták által nagyon kedvelt hely! Debrecen kb. 20 km, kiváló vonat- és buszközlekedés van. Hívjon, tekintse meg az ingatlant és tegyen árajánlatot!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll mind az eladók, mind a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Egyúttal segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kiss György Csaba

Hódosné Gábor Éva
+36 70 904