Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905352

Vernika Judit Katalin E.V.

697 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hajdúböszörmény csendes részén 1986-ban épült, 2016-ban teljes körűen felújított, K-NY-i tájolású, körbenapozott, téglaépítésű családi ház eladó.
Kétszintes, de az emeleti rész elkülönülve, külső feljárón közelíthető meg. Cseréptetős, betonfödémes. Telek 697 nm.

Földszintre 18 nm-es fedett teraszról lépünk be a tágas előtérbe. A nagyméretű amerikai konyhás nappali+2 szobás, fürdőszobás, 80 nm-es lakásból egy kis közlekedőn keresztül az épület hátsó részébe lehet jutni. A közlekedőből is kamra nyílik.

A hátsó részben egy nagy szoba, nagy zuhanyzós fürdőszoba-wc van. Innen külön ajtón is ki lehet jutni az udvarra. Klíma felszerelve. Az itt lévő szoba alatt pince van.
Teljes földszint 110 nm.

Külső feljárón tágas, 60 nm-es, amerikai konyhás nappali+2 szobás, fürdőszoba-wc-s lakásba érkezünk. Az egyik szobában nagyméretű gardróbszekrény könnyíti a holmik tárolását. Klíma felszerelve. Vízfogyasztás külön almérőről működik.
A külső feljáró miatt összeköltözőknek is ideális, mert mindenkinek megvan a saját lakrésze.

A telek hátsó harmadában különálló 80 nm-es ház áll, melyben külön bejáratú nagyszoba és külön bejáratú hatalmas szoba klímával, konyha, zuhanykabinos fürdőszoba-wc van. A külön bejáratú szobák közti fal gipszkarton, ezért könnyedén egymásból nyíló szobákká is alakíthatók. A nagyobbik szobából 2 szoba is elkülöníthető.
Lakásnak, vállalkozásra, irodának, műhelynek, szalonnak is kiválóan alkalmas. Vízóra almérő kialakítható. Tető lemezcserép borítású.

Az egész ház gázcirkó fűtésű. Műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Mindhárom lakrésznek külön villanyórája van és klímával is lehet télen fűteni, nyáron hűteni a helyiségeket. Nappalik járólaposak, szobák laminált parkettásak, festett és tapétázott falakkal. Vizes helyiségekben járólap és csempe van.

Felújítás során a nagy ház 10 cm-es szigetelést, a hátsó épület 15 cm-es szigetelést kapott. Villanyhálózat réz villanyvezetékes, vízhálózat és tető felújítása is megtörtént.

A telken 30 nm-es kutyakennel és 6 nm-es lemeztároló és fúrt kút is van. Kerti csap is működik vezetékes vízzel. Kerti medence, filagória és bográcsoló hely kellemes kikapcsolódást biztosít.

Irányár: 150.000.000 Ft

Telefon:

Térkép

A hirdető elérhetősége

Vernika Judit Katalin E.V.

Vernika Judit
+36 20 520