Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916283

Gyula Béke sugárút 9-11 - OTP Ingatlanpont Iroda

502 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1991
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Minden extrával felszerelt, ízléses, fantasztikus családi ház eladó!
Gyula - Gyulavári területén kínálok eladásra egy 502 m2-es telken elhelyezkedő, tégla építésű, 143 m2 hasznos alapterületű családi házat, amely mindamellett, hogy letisztult, igényes stílusú és bútorzatú, a mai kor számára is extrának számító, energiahatékony tulajdonságokkal rendelkezik:
- Az ingatlan fűtéséről modern Ariston gázkazán gondoskodik, radiátor hőleadókkal, valamint padlófűtéssel.
- Emellett 3 db hűtő-fűtő klíma (Gree) is található az épületben, melyek fogyasztása a tetőszerkezeten elhelyezett 6 kW-os napelem-rendszernek köszönhetően igazán gazdaságos.
- Természetesen az ehhez kapcsolatos áramhálózat korszerűsítése, megerősítése is megtörtént.
- A földszinten minden nyílászáró modern műanyag, hőszigetelt típusú, az emeleten pedig hőszigetelt fa ablakok találhatóak.
- A külső falazat 15 cm-es grafitos hőszigetelővel burkolt.
- A ház kamerarendszerrel biztosított.
A ház elosztása is kényelmes, praktikus: a földszint 2 bejárati ajtón keresztül közelíthető meg, ezáltal 2 előszobával, 1 nappalival, 1 fürdőszobával (amelyben helyet kapott a tusoló mellett egy 3 személyes infraszauna is), egy háztartási helyiséggel (amelyben plusz WC is található) és 2 teljesen felszerelt, különböző stílusú konyha-étkezővel rendelkezik. A külön bejáratnak és külön konyhának köszönhetően akár két lakrésszé is alakítható az ingatlan. Az emeleten kapott helyet 1+2 szoba, egy tusoló, egy hosszú beépített szekrény, tároló, valamint egy galériás dolgozó-sarok.
A zöld növényekkel teli, igényesen gondozott udvar a hátsó teraszról is megközelíthető és minden kényelmi szempontnak eleget tesz, ehhez ismét egy extra a jacuzzi-előkészítés, amely a terasz mellett található.
A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot, valamint egy külön helyrajzi számon szereplő hátsó, 500 m2-es telket, amelyen fenyőfák és tároló található!
Egyeztessünk időpontot megtekintésre, hogy saját szemével bizonyosodjon meg arról, hogy ez a minden igényt kielégítő, sok egyedi megoldással bíró, modern ingatlan a mai kor elvárásainak tökéletesen eleget téve fantasztikus otthona lehet Önnek és családjának!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gyula Béke sugárút 9-11 - OTP Ingatlanpont Iroda

Turekné Szekeres Szilvia
+36 70 436