Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8920992

ingatlanhirdeto

330 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


!HÍVJA KÖZVETLENÜL A TULAJDONOST!
NÉV: Steigerwald Ágnes
TELEFONSZÁM:
EMAIL:

Elhelyezkedése: Zártsoros beépítésű Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: Dupla komfortos Építési éve: 1990 Alapterülete: 145 m2 Telekterülete: 330 m2 Szobák száma: 3 + 1 szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Jó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Garázsban, Utcán Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Légkondicionáló, Étkező, Udvari terasz, Amerikai konyha, Beépített szekrény, Beépített konyhabútor, Kert, Kerítés, Egyedi vízóra , Saját fúrt kút, Zöldterület, Kapunyitó automatika, Jó közbiztonság, Beépített tetőtér Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Terasz, Tetőtér Közelben: Iskola, Óvoda, Bolt, Gyógyszertár, Vendéglátó egység Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Azonnal beköltözhető
Gyulán, a történelmi fürdőváros belvárosától néhány percnyi távolságra eladó egy részben felújítandó, 1990-ben épült, egyedi hangulatú, dupla komfortos, 145 m2-es, külön bejáratú, kétszintes tégla lakás saját (teljesen leválasztott) 230 m2-es belső udvarral, 20 m2-es garázzsal és egy 20 m2-es üzlethelyiséggel együtt. (A társasházban/ikerházban összesen 2 lakás van.)
Az ingatlan bejárata az utcára nyílik, udvara az épület mögött, védett helyen van.
A lakásba belépve a földszinten található egy tágas előszoba, egy zuhanyzó WC-vel, az egy légterű nappali-étkező-konyha, a kamra, valamint egy kávézó terasz. A beltéri ajtók fából készültek. A konyhabútor frontja is fa, a munkalapja gránit, a hozzá tartozó, jól kihasználható konyhasziget mozgatható. A konyhába elektromos sütő, gáztűzhely és egy új mosogatógép is beépítésre került.
A fűtés és a melegvíz-ellátás a garázsban található gázkazánról történik. A nappaliban lehetőség van kandalló beépítésére. A földszinten 2 éve lett felszerelve egy új hűtő-fűtő klímaberendezés, az emeleten pedig mindhárom szobában külön klímaberendezés működik.
A belső lépcsőn keresztül jutunk fel az emeleti tetőtérbe, ahol egy társalgó, 3 szoba, külön WC, egy rendkívül tágas, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba és egy kis gardrob helyiség található. A tetőtérben az utcafronti ablakok néhány éve lettek lecserélve.
A védett helyen lévő belső udvar megközelíthető a lakásból és az utcára nyíló garázson keresztül is, amely elektromos billenőkapuval van ellátva.
A kertben a térburkolóval fedett részen lehetőség van kerti bútor kihelyezésére, a zöldfelület öntözéséhez pedig egy kerti csap mellett fúrott kút biztosítja a vizet.
Az utcáról nyíló, külön bejáratú, 20 m2-es üzlethelyiség egy előtérből, az innen nyíló kézmosós WC-ből, illetve egy belső helyiségből áll, ahol szintén található egy kézmosó. A helyiség újra lett vezetékelve, elektromos almérővel rendelkezik, a megfelelő hőmérsékletet egy újonnan beszerelt hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja.
A közelben kisbolt, pékség, gyógyszertár, óvoda, iskola is megtalálható, a belvárosi boltok, éttermek, hivatalok 5-10 percnyi sétával elérhetőek.

Az ingatlan irányára 62,5 M Ft.
Tel.:

Térkép

A hirdető elérhetősége

ingatlanhirdeto

Steigerwald Ágnes
+36 30 302